فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: انتشار شماره بهمن‌ماه ماهنامه پیام دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1402/11/21 |
انتشار شماره بهمن‌ماه ماهنامه پیام دانشگاه علم و صنعت ایران

شماره جدید ماهنامه «پیام دانشگاه علم و صنعت ایران» (شماره ۸۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲)، ویژه نامه معرفی معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه،در سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط روابط عمومی منتشر شد.
در این شماره، مطالبی از قبیل: انقلاب اسلامی، بستر تحقق ولایت الهی؛ گزیده‌ای از بیانات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری پیرامون دهه فجر؛ گفت و گو با دکتر علیرضا معینی و دکتر حمیدرضا رازقی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛ معرفی معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه؛ آشنایی با پارک علم و فناوری دانشگاه؛ انستیتو توربین گاز دانشگاه علم و صنعت ایران؛ پژوهشکده اندازه‌گیری جریان سیالات؛ تاسیس اندازه‌گیری هوشمند گاز؛ انستیتو ازدیاد برداشت نفت و... درج شده است.
علاقه‌مندان برای مطالعه این شماره نشریه، لینک زیر را دانلود نمایند:

روابط عمومی دانشگاه از خوانندگان محترم درخواست دارد دیدگاه‌های خود درباره نشریه را به آدرس pubiust.ac.ir ایمیل نموده یا با تلفن‌های ۷۷۲۴۰۴۷۲ و ۷۷۲۴۰۳۹۵ تماس حاصل نمایند.
دفعات مشاهده: 761 بار   |   دفعات چاپ: 103 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657