فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: برگزاری نشست نقد و بررسی عملکرد مجلس یازدهم با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/11/18 |
برگزاری نشست نقد و بررسی عملکرد مجلس یازدهم با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی

به همت بسیج اساتید دانشگاه و با حضور علی خضریان (نماینده حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس)، نشست نقد و بررسی عملکرد مجلس یازدهم، روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۲ در سالن نشست‌های مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.
نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم در نشست با اعضای هیات علمی دانشگاه پیرامون عملکرد مجلس یازدهم و نقش نخبگان در مشارکت سیاسی، سخنرانی و به سوالات اعضای حاضر در جلسه در خصوص انتخابات پیش رو پاسخ گفت. وی با اشاره به اهمیت انتخابات در کشور و لزوم مشارکت حداکثری در آن گفت: مشارکت در انتخابات در سه سطح حکومت، مردم و نیز سطح نخبگان- به معنای فعالان، مطبوعات، احزاب و گروه‌های سیاسی- تعریف می‌شود که نقش هر کدام باید تبیین شود.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس درباره نقش نخبگان در مشارکت سیاسی با اشاره به اهمیت مسؤلیت‌پذیری نخبگان، تصریح کرد: بد کارکردی، کج کارکردی، کم کارکردی و بی کارکردی نخبگان در زمان پذیرش مسئولیت، موجب کاهش مشارکت مردم در انتخابات بعدی کشور می‌شود و ما عموم مشکلاتمان در کشور از بی کارکردی و کم کارکردی نخبگان در زمان مسئولیت ناشی می‌شود. وی تاکید کرد: کلید مشارکت مردم در انتخابات، اعتماد عمومی است و عدم مسئولیت‌پذیری نخبگان و گروه‌های سیاسی در زمان پذیرش مسئولیت باعث آسیب رساندن به اعتماد عمومی می‌شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش نخبگان در ارتباط میان حاکمیت و مردم هم گفت: اعتماد میان مردم و حکومت می‌تواند توسط نخبگان ‌تنظیم شود و این موضوع در مشارکت، تأثیرگذار است. وی یکی از کارهای ویژه‌ نخبگان و احزاب را بازسازی مداوم بین حکومت و خودشان و همچنین میانجی‌گری میان مردم و حکومت دانست.

در ادامه این برنامه، اساتید نیز سوالاتی پیرامون راهکارهای نقش‌آفرینی نخبگان دانشگاهی در مسایل اجتماعی و سیاسی، اشکالات و نقدهای عملکردی مجلس یازدهم و ضرورت تعامل بیشتر و مستمر مجلس با دانشگاه مطرح نمودند.
دفعات مشاهده: 977 بار   |   دفعات چاپ: 116 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657