فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: نحوه پذیرش دانشجویان ممتاز از سایر دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از طریق آیین ‌نامه بدون آزمون استعدادهای درخشان د ::
 | تاریخ ارسال: 1402/10/12 |
نحوه پذیرش دانشجویان ممتاز از سایر دانشگاه‏ها در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳
از طریق آیین ‏نامه بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران

بدینوسیله به اطلاع می­رساند، مطابق "آیین ‏نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،" دانشگاه علم و صنعت ایران درخواست دانشجویان ممتاز کارشناسی پیوسته حائز شرایط سایر دانشگاه‏های دولتی را جهت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون) سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ مورد بررسی قرار می ‏دهد.
متقاضیان باید ثبت نام اولیه خود را از تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ لغایت ۱۴۰۲/۱۰/۲۲ صرفاً به صورت غیرحضوری از طریق آدرس golestan.iust.ac.ir  انجام دهند.
                                                             اطلاعیه نحوه پذیرش دانشجویان ممتاز
                                                                             راهنمای تصویری
دفعات مشاهده: 1567 بار   |   دفعات چاپ: 99 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657