فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: آگهی مزایده ضایعات آهن دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1402/10/12 |
آگهی مزایده ضایعات آهن دانشگاه علم و صنعت ایران

دانشگاه علم و صنعت ایران در نظر دارد ضایعات آهن دانشگاه را با شرایط ذیل واگذار نماید.

تاریخ و محل ارائه اسناد مزاید به متقاضیان شرکت در مزایده:

متقاضیان با مراجعه به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس www.setadiran.ir نسبت به دریافت اسناد و مدارک اقدام و یا جهت دریافت اسناد به صورت فیزیکی به آدرس: میدان رسالت خیابان هنگام خیابان دانشگاه ، دانشگاه علم وصنعت ایران ، اداره کارپردازی مراجعه نمایند.جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۷۷۲۰۸۱۱۳-۷۷۲۴۰۴۲۱ تماس حاصل نموده و یا به سایت دانشگاه به آدرسwww.iust.ac.ir مراجعه نمایند.

نوع و تضمین شرکت در مزایده:
به یکی از صورت های زیر:
الف) واریز نقدی به حساب شماره ۱۱۴۴۱۰۸۱۰ و شماره شبای: ۳۸۰۱۸۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۱۱۴۴۱۰۸۱۰IR نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه علم و صنعت ایران کد ۱۱۴۴ به نام سپرده جاری دانشگاه علم و صنعت ایران
ب) ضمانتنامه بانکی معتبر با حداقل ۳ ماه اعتبار و قابل تمدید به مدت سه ماه دیگر.
ج) چک تضمین شده بانکی
مهلت و محل تحویل پاکات مزایده به دانشگاه:
به متقاضیانی جهت تحویل فیزیکی پاکت الف، ب و ج خود به دبیرخانه مدیریت خدمات و پشتیبانی دانشگاه و همچنین بارگذاری پاکات پیشنهاد قیمت در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به آدرس WWW.Setadiran.ir از روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ لغایت ساعت۱۴:۰۰روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ (به مدت پانزده روز) وقت داده می­ شود.
شرایط و توضیحات مهم:
۱- به پیشنهادهای فاقد تضمین یا تضمین کمتر از مبلغ تعیین شده یا بدون مهر و امضاء تعهدآور یا امضاء مخدوش و استفاده از مهر امضاء به جای امضاء اصل و پیشنهادهای مشروط و پیشنهادهایی که پس از انقضاء مهلت مقرر تحویل شود، به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
۲-دارا بودن توان مدیریتی و اجرایی و سابقه مرتبط و مفید با توجه به موضوع و حجم مزایده الزامی است.
۳-شرکت در مزایده و ارائه پیشنهاد هیچ گونه حقی برای شرکت کنندگان ایجاد نمی نماید و دانشگاه با عنایت به صرفه و صلاح خود، هریک از پیشنهادها را قبول یا رد می نماید.
۴- سایر اطلاعات و مدارک مورد نیاز، در اسناد مزایده مندرج می باشد.
۵-هزینه انتشار آگهی به عهده برنده مزایده می باشد.
۶-جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ۷۷۲۰۸۱۱۳-۷۷۲۴۰۴۲۱ اداره کارپردازی دانشگاه تماس حاصل نمائید.

دفعات مشاهده: 854 بار   |   دفعات چاپ: 122 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657