فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت دکتر زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1402/10/9 |
پیام تسلیت رئیس دانشگاه
در پی درگذشت دکتر زاهدی، عضو هیات علمی پیشکسوت دانشگاه

در پی درگذشت شادروان دکتر مرتضی زاهدی (استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران)؛ دکتر انبیاء (رییس دانشگاه) پیام تسلیتی بدین شرح صادر کرد:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحیمِکلُّ مَنْ عَلیها فَان وَ یبقَی وَجْهُ رَبِّک ذوالجلالِ والاکرامِ

فقدان سرمایه‌های ارزشمند علمی و دانشگاهی بسیار تأسف‌بار و ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر است.
خبر درگذشت عضو محترم هیأت علمی بازنشسته دانشگاه علم و صنعت ایران، جناب آقای دکتر مرتضی زاهدی، موجب تأثر و تألم شد.
بی‌گمان جناب آقای دکتر زاهدی از پایه‌های اصلی توسعه دانش مهندسی عمران در کشور بود که تربیت صدها دانشجوی توانمند، بخشی از جمله خدمات و افتخارات ارزشمند عمر وی به شمار می‌رود.
اینجانب ضمن پاسداشت یک عمر تلاش علمی پرثمر این استاد پیشکسوت و فرهیخته، این ضایعه را به خانواده ایشان، دانشجویان، استادان و جامعه دانشگاهی کشور، تسلیت گفته و از درگاه خداوند منّان برای آن عزیز درگذشته، رحمت و غفران واسعه الهی و برای بازماندگانش صبر و اجر مسئلت دارم.
امید که روح بلند آن استاد فقید، با ائمه اطهار (ع) و اولیای الهی همنشین و محشور شود.

منصور انبیاء
۹ دیماه ۱۴۰۲
دفعات مشاهده: 1155 بار   |   دفعات چاپ: 124 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657