فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: برگزاری نشست مشترک تخصصی-صنعتی دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان انرژی اتمی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/10/6 |

برگزاری نشست مشترک تخصصی-صنعتی
دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان انرژی اتمی

با همکاری شرکت مصباح انرژی، سازمان انرژی اتمی و دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران، نشست تخصصی- صنعتی با عنوان «جداسازی ایزوتوپی تا مهندسی مولکولی؛ آینده دوتریوم و کاربردهای آن در فناوری‌های نوین»، چهارشنبه ۶ دی ماه ۱۴۰۲ در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.
در بخش نخست این گردهمایی، کلیپ معرفی اقدامات صنعتی و علمی مجتمع تولید آب سنگین به نمایش گذاشته شد. سپس دکتر غفوری (رئیس دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران) در سخنانی با تسلیت سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س) و شهادت سردار سرتیپ پاسدار سیدرضی موسوی و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۱۰ شهید دانشگاه علم و صنعت ایران و شهدای هسته‌ای؛ به مهمانان و دانشمندان حاضر در جلسه خیر مقدم گفت.

دکتر غفوری با اشاره به برخی دستاوردهای بزرگ دانشگاه علم و صنعت ایران، از جمله کسب رتبه اول سرانه مقالات و تعداد و مبلغ قراردادهای صنعتی توسط دانشگاه علم و صنعت ایران در بین دانشگاه‌های کشور، گفت: هدف از برگزاری این نشست اولا معرفی کارهای تحقیقاتی که دانشگاه می‌تواند در خدمت صنعت باشد و دوماً کمک به جذب دانشجویان علاقه‌مند برای خدمت در شرکت مصباح انرژی است.
در ادامه این نشست، میزگرد تخصصی با مدیران شرکت مصباح انرژی، دکتر غفوری (رئیس دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران) و دکتر قائمی (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی شیمی) برگزار شد. در این نشست تخصصی در خصوص پایاداروها و روش‌های تشخیص پزشکی، دستگاه‌های آنالیز ایزوتوپی، صنایع الکترونیک و اپتیک و زیست‌فناوری ایزوتوپی صحبت شد.
گفتنی است آب سنگین در: داروسازی (تولید پایا داروها)، صنایع الکترونیک (بهبود فیبرهای نوری، نیمه هادی‌ها و دیودهای نورگسیل)، فرایندهای تشخیصی و ردیابی (کیت‌های غربالگری، تشخیص پزشکی، ردیابی در صنایع نفت و گاز)، رآکتور آب سنگین (به عنوان کندکننده نوترون)، رآکتورهای همجوشی هسته‌ای (به عنوان سوخت همجوشی)، شتاب دهنده‌های دوتریوم (برای تولید نوترون بدون رآکتور هسته‌ای)، کاربرد دارد.

دفعات مشاهده: 1176 بار   |   دفعات چاپ: 115 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657