فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: پیش نشست علمی همایش نظریه نظام انقلابی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1402/10/5 |
پیش نشست علمی همایش نظریه نظام انقلابی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد

دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری اندیشکده علم و پژوهش اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، پیش‌نشست همایش علمی «نظریه نظام انقلابی» را دوشنبه ۴ دیماه ۱۴۰۲ در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) برگزار کرد.
در این نشست که با حضور دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، اعضای هیات رئیسه و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی ذوعلم (رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی) و همچنین دکتر محمدسعید جبل عاملی و دکتر عطاء‌الله رفیعی آتانی (اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران) سخنرانی کردند. در ادامه نیز اساتید و مهمانان حاضر در نشست، در خصوص موضوع جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند
.

گفتنی است نظریه نظام انقلابی، کانون بسیاری از تحلیل‌ها، تبیین‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است و از این رو، سومین همایش سالانه اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، با تمرکز بر «نظریه نظام انقلابی» و بررسی ابعاد نظری و از پس مواجهه نظری، شناخت الزامات و راهبردهای تحقق آن، در ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
ضمناً مشروح ارائه‌های صورت گرفته در این نشست، در گزارش‌های تفضیلی مربوط به همایش ارائه خواهد شد.

دفعات مشاهده: 754 بار   |   دفعات چاپ: 111 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657