فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: آگهی مزایده عمومی اذن در انتفاع فروشگاه‌های خوابگاه برادران و خواهران و تریای برادران دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1402/10/4 |

دانشگاه علم و صنعت ایران در نظر دارد واحدهای صنفی مشروحه ذیل را به افراد واجد شرایط و توانمند با شرایط ذیل واگذار نماید:

موضوع خدمات

تاریخ شروع و پایان قرارداد
مبلغ تضمین شرکت در مزایده (ریال) تاریخ و زمان بازگشایی پاکات مزایده
اذن در انتفاع فروشگاه خوابگاه برادران

۱۴۰۲/۱۱/۱۵ لغایت ۱۴۰۳/۶/۳۱

۲۸۵.۰۰۰.۰۰۰

اذن در انتفاع فروشگاه خوابگاه خواهران

۱۴۰۲/۱۱/۱۵ لغایت ۱۴۰۳/۶/۳۱

۲۲۵.۰۰۰.۰۰۰

اذن در انتفاع تریای برادران

۱۴۰۲/۱۱/۱۵ لغایت ۱۴۰۳/۴/۳۱

۱۶۵.۰۰۰.۰۰۰

۱۴۰۲/۱۰/۲۴ساعت ۱۴:۳۰

تاریخ و محل ارائه اسناد مزاید به متقاضیان شرکت در مزایده:
از روز دو شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۴ لغایت روز یک شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ به مدت هفت روز با مراجعه به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس www.setadiran.ir نسبت به دریافت اسناد و مدارک اقدام و یا جهت دریافت اسناد به صورت فیزیکی به آدرس: میدان رسالت خیابان هنگام خیابان دانشگاه ، دانشگاه علم وصنعت ایران ، اداره کارپردازی مراجعه نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۷۷۲۰۸۱۱۳-۷۷۲۴۰۴۲۱ تماس حاصل نموده و یا به سایت دانشگاه به آدرسwww.iust.ac.ir  مراجعه فرمایید.

نوع و تضمین شرکت در مزایده:
به یکی از صورت‌های زیر:
الف) واریز نقدی به حساب شماره ۱۱۴۴۶۰۴۵۱ و شماره شبای: ۷۷۰۱۸۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۱۱۴۴۶۰۴۵۱IR نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه علم و صنعت ایران کد ۱۱۴۴ به نام سپرده جاری دانشگاه علم و صنعت ایران
ب) ضمانتنامه بانکی معتبر با حداقل ۳ ماه اعتبار و قابل تمدید به مدت سه ماه دیگر
ج) چک تضمین شده بانکی

مهلت و محل تحویل پاکات مزایده به دانشگاه:
به متقاضیانی جهت تحویل فیزیکی پاکت الف، ب و ج خود به دبیرخانه مدیریت خدمات و پشتیبانی دانشگاه و همچنین بارگذاری پاکات پیشنهاد قیمت در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به آدرس WWW.Setadiran.ir از روز دو شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۴ لغایت ساعت ۱۴:۰۰ روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۳(به مدت نوزده روز) وقت داده می­شود.

شرایط و توضیحات مهم:
۱- به پیشنهادهای فاقد تضمین یا تضمین کمتر از مبلغ تعیین شده یا بدون مهر و امضاء تعهدآور یا امضاء مخدوش و استفاده از مهر امضاء به جای امضاء اصل و پیشنهادهای مشروط و پیشنهادهایی که پس از انقضاء مهلت مقرر تحویل شود، به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
۲-دارا بودن توان مدیریتی و اجرایی و سابقه مرتبط و مفید با توجه به موضوع و حجم مزایده الزامی است.
۳-شرکت در مزایده و ارائه پیشنهاد هیچگونه حقی برای شرکت کنندگان ایجاد نمی‌نماید و دانشگاه با عنایت به صرفه و صلاح خود، هریک از پیشنهادها را قبول یا رد می‌نماید.
۴- سایر اطلاعات و مدارک مورد نیاز، در اسناد مزایده مندرج می‌باشد.
۵-هزینه انتشار آگهی به عهده برنده مزایده می‌باشد.
۶-جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۷۷۲۰۸۱۱۳-۷۷۲۴۰۴۲۱ (اداره کارپردازی دانشگاه) تماس حاصل نمائید.

دفعات مشاهده: 645 بار   |   دفعات چاپ: 98 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657