فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: پژوهشگر پسا دکتری دانشکده مهندسی مواد و متالورژی عنوان «جایزه بهترین محقق» را کسب کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1402/8/30 |

دکتر سعید شهسواری (پژوهشگر دوره پسا دکتری دانشکده مهندسی مواد و متالورژی)، عنوان «جایزه بهترین محقق» را در
Mechanics Award و International Research Hypothesis Excellence Award کسب کرد.

دکتر شهسواری «جایزه بهترین محقق» را در ۲  بخش ذیل کسب نمود.
۱-جایزه بین المللی برترین تحقیقات مبتکرانه، تحت عنوان "جایزه بهترین محقق" ۲۰۲۳
۲- جوایز تحقیقاتی بین المللی در مورد مکانیک مواد پیشرفته و سازه های نوین، تحت بخش «جایزه بهترین محقق»، ۲۰۲۳.

همچنین برخی از افتخارات دکتر سعید شهسواری
۱-سردبیر مجله آمریکایی مهندسی و علوم کاربردی (American Journal of Engineering And Applied Science)، انتشارات علوم(Science Publications)، از سال ۲۰۲۳
۲. عضو تیم داوری مجله "Archives of Advanced Engineering Science (AAES)"، سنگاپور BON VIEW انتشار PTE. LTD، طبقه ۳، واحد ۱، ساختمان ۱۱۲، جاده رابینسون، سنگاپور ۰۶۸۹۰۲، از سال ۲۰۲۳.
۳. داور رسمی "فیزیک مهندسی" - گروه انتشارات علوم، ایالات متحده آمریکا.
۴. داور رسمی "MOJ Applied Bionics and Biomechanics" - MedCrave Group، ایالات متحده آمریکا | اروپا | آسیا.
۵. عضو علمی "Scholars Academic and Scientific Society" از سال ۲۰۲۳
۶- داری ۶ مقاله در مجلات بین‌المللی
۷- برگزاری ۲ سمینار آزاد برای عموم دانشجویان و علاقمندان با موضوع "تئوری های یکپارچه ترمودینامیک و کاربردها در مسائل نوین مهندسی" در دانشگاه علم و صنعت ایران

جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، کسب این افتخار را به دکتر شهسواری تبریک گفته، توفیقات روزافزون وی را آرزومند است.
دفعات مشاهده: 1378 بار   |   دفعات چاپ: 144 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657