فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: آغاز جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران به مدت یکماه از اول آذر ::
 | تاریخ ارسال: 1402/8/30 |
آغاز جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران به مدت یکماه از اول آذر
جشنواره پژوهش و فناوری، از اول تا پایان آذرماه ۱۴۰۲ توسط معاونت پژوهش و تعاملات صنعتی و با همکاری معاونت فناوری نوآوری و کارآفرینی و پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.
این جشنواره، بخش‌های متعددی مانند رویدادهای علم‌سنجی، رویدادهای دانشجویی، کارگاه کارآفرینی، تورهای صنعتی، رویدادهای صنعتی، رویدادهای دانشکده‌ها، تورهای نوآوری، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری، تورهای مراکز آزمایشگاهی، رویدادهای کسب و کار فناورانه، تقدیر از منتخبین پژوهش و فناوری، نمایشگاه کار، مسابقات دانشجویی و تورهای فناوری را شامل می‌شود.
همچنین مراسم روز پژوهش در دانشگاه علم و صنعت ایران، در روز دوشنبه ۲۰ آذرماه با حضور مسئولین دانشگاه و مهمانان ویژه در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی امام رضا علیه السلام برگزار خواهد شد.
در این مراسم، سخنرانی رییس دانشگاه، ارائه گزارش عملکرد و برنامه‌های پژوهشی توسط معاون پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه، سخنرانی مهمانان ویژه و اجرای آیین تقدیر از برگزیدگان پژوهش دانشگاه برنامه‌ریزی شده است.
گفتنی است تمامی برنامه‌های این جشنواره از طریق سایت جشنواره به آدرس https://rw.iust.ac.ir/  قابل دسترس می‌باشد.

دفعات مشاهده: 889 بار   |   دفعات چاپ: 121 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657