فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: انعقاد توافق نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ::
 | تاریخ ارسال: 1402/8/20 |

در راستای تحقق اهداف دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه دارایی‌های فکری، روز دوشنبه ۱۵ آبان‌ماه  ۱۴۰۲ توافقنامه‌ای دو جانبه، مابین دانشگاه و کانون مدیریت دارایی‌های فکری در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، منعقد شد.

این توافق‌نامه توسط دکتر بوترابی (معاون فناوری، نوآوری و کارآفرینی) به نمایندگی از سوی دانشگاه و دکتر میترا امینلو (مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری) و با هدف گسترش همکاری‌ و مشارکت طرفین در ترویج، فرهنگ‌سازی، برنامه‌ریزی و مدیریت توسعه فناوری و کمک به حفاظت و بهره‌برداری از دارایی‌های فکری ایجاد شده در دانشگاه، به امضاء رسید.

دفعات مشاهده: 964 بار   |   دفعات چاپ: 182 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657