فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: اعلام آمادگی شورای دانشگاه علم و صنعت ایران برای همکاری با جبهه مقاومت ::
 | تاریخ ارسال: 1402/7/26 |

"اعلام آمادگی شورای دانشگاه علم و صنعت ایران برای همکاری با جبهه مقاومت"
هوالمنتقم
  حادثه وحشتناک‌تر و عظیم‌تر از آن است که با صدور اطلاعیه و اعلامیه تسکین یابد، بلکه نیازمند اقدام عملی با مشت‌های آهنین و قلب‌های آکنده از تنفر نسبت به انسان‌های متکبر و سقوط آنها است.
برای دستیابی به پیروزی‌های بزرگ و تاریخ‌­ساز باید هزینه‌های سنگینی پرداخت؛ گرچه جبهه استکبار در طول تاریخ به پیروزی‌های ظاهری و مادی رسیده است؛ اما پیروزی رهپویان مسیر الهی همواره با ابعاد معنوی نیز همراه بوده که با اراده، انگیزه و اختیار تحقق یافته است.
نجات انسان‌ها از زندان رسانه‌های دروغ پرداز و فریبکار، تداوم صبر انقلابی جبهه مقاومت، شهادت بی‌رحمانه کودکان، زنان و پرستاران در بیمارستان‌ها با بمب‌های سنگین آمریکایی و به آتش و خون کشیدن آنها توسط رژیم آدمکش اسرائیل، مسئولیت سنگینی بر دوش همه مردم جهان است که باید برای ریشه‌کنی رژیم غاصب صهیونیست، این غده سرطانی و هرگونه نژادپرستی، جنگ افروزی و ظلم بپاخیزند.
قطعاً در این برهه تاریخ‌­ساز به حول و قوه الهی، سیطره استکبار جبهه "غربی، عبری، عربی" ورق خواهد خورد و جبهه عظیم مقاومت انسانی و اسلامی، نه تنها رژیم صهیونیستی پیامبرکش، بلکه دولت­های مستکبر غربی را نیز به جهنم تاریخ خواهد سپرد.
"وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ"

دفعات مشاهده: 1239 بار   |   دفعات چاپ: 110 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657