فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: برگزاری جشن ورودی‌های جدید کارشناسی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1402/7/26 |
برگزاری جشن ورودی‌های جدید کارشناسی دانشگاه

جشن استقبال از ورودی‌های جدید کارشناسی ۱۴۰۲ دانشگاه علم و صنعت ایران، ۲۴ مهر ماه با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، در سالن همایش‌های بین‌المللی امام رضا (ع) برگزار شد.
در این مراسم، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، با درود به روان پاک شهدا و به ویژه ۱۱۰ شهید دانشگاه علم و صنعت ایران و در صدر آن سردار شهید متوسلیان، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی و پذیرش دانشجویان نوورود در این دانشگاه تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران به هر دو بعد آموزش و تربیت دانشجویان توجه دارد، گفت: تربیت یعنی دانشجو همه مهارت‌هایی که برای زندگی لازم دارد را بیاموزد و به دانشجویان توصیه کرد از همه مزیت‌های دانشگاه استفاده کنند و همه تلاش خود را برای علم‌آموزی و مهارت‌ورزی به کار گیرند.
دکتر انبیاء در تجلیل از جایگاه دانشجویان گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران، در مقاطع و ایام مختلف، مهمانان عالیقدر بسیاری داشته و دارد اما برای من به عنوان رئیس این دانشگاه، هیچ مهمانی از شما دانشجویان که با گل حضور خود، بوستان علم و صنعت ایران را عطرآگین کردید، عزیزتر نیست.
رئیس دانشگاه گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران، در تربیت دانشجویانش بسیار موفق بوده و شخصیت‌های بزرگی تحویل کشور داده است به طوری که امروز کمتر سازمان دولتی و خصوصی در کشور وجود دارد که افراد اثرگذار آن، دانش‌آموختگان این دانشگاه نباشند. وی خطاب به دانشجویان تصریح کرد: هرچه کشور به پای شما بریزد هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است چرا که هر یک از شما ممکن است در آینده، کاری کنید که شرایط کشور را ارتقا دهید و وظیفه مدیرانی مثل من این است که مسیرهای رشد را برای شما باز کنیم.
دکتر انبیاء با اشاره به اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران، از قدیم‌الایام به تربیت دانشجویان دارای مهارت شهره بوده است، گفت: ممکن است همه افراد، همه مهارت‌ها را حاصل نکنند اما در دانشگاه علم و صنعت ایران، فضا برای فعالیت همه دانشجویان باز است و این دانشگاه جاییست که در آن آنچه از خودتان توقع دارید، می‌‌تواند اتفاق بیفتد به شرط آنکه همت کنید. وی افزود: چیزی که در ساخت شخصیت افراد بسیار موثر است، برنامه‌های موسوم به" فوق برنامه " است که یک نمونه آن در این دانشگاه، برگزاری اردوی مشهد برای دانشجویان نوورود است.
رئیس دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود به معرفی دانشگاه علم و صنعت ایران و امکانات موجود در آن پرداخت و با اشاره به کسب رتبه دوم دانشگاه علم و صنعت ایران در بین دانشگاه‌های مهندسی کشور بر اساس آخرین نتایج نظام رتبه‌بندی تایمز، توضیح داد در ۳ سنجه از ۵ شاخص‌ تایمز، دانشگاه علم و صنعت ایران در کشور به مقام اول رسیده است.
دکتر انبیاء با اشاره به سخن رئیس جمهور مبنی بر اینکه دانشگاه‌ها اتاق فکر کشورند، تاکید کرد: مشکلات کشور را باید به دانشگاه‌هایی مانند علم و صنعت ایران سپرد تا واکاوی و راهکار ارائه کنند.
رئیس دانشگاه خطاب به دانشجویان نوورود تصریح کرد: به طور قطع، شما پس از سپری کردن دوره تحصیل خود، دانشی کسب می‌کنید که بتوانید مرزهای علم و دانش را درنوردید و دانشگاه ان‌شاءالله می‌تواند شرایطی فراهم کند که امید شما به زندگی افزون شود و با اکسیر دانایی و توانایی و پیوند ایمان، امید و علم، ایران جاودان را سربلندتر از همیشه سازید.

پیش از سخنرانی رییس دانشگاه، دکتر معینی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) با خوش آمدگویی و تبریک قبولی دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت ایران برای آنان آرزوی توفیق کرد. وی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد از منابع و یک درصد از جمعیت جهان را در کشور داریم، خطاب به دانشجویان تاکید کرد: بالاترین ثروت کشور شما جوانان هستید و همه چیز برای رشد و ترقی شما در این کشور فراهم است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با تاکید بر لزوم  کسب اخلاق و معنویت در کنار کسب علم، از دانشجویان خواست برای خودسازی تلاش کنند. وی گفت: علم خوب است به شرطی که در طرح کلی عالم، انسان بداند از کجا آمده، چرا آمده، مسئولیت او چیست و هدف اصلی فراموشش نشود.

پس از آن حجت الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)با تبریک موفقیت دانشجویان، آنان را به اغتنام وقت و کسب علم توصیه و تاکید کرد: وظیفه اول دانشجو، درس خواندن است اما دانشگاه تنها محل درس خواندن نیست و دانشجو باید شخصیت خود را هم با تعامل درست بسازد. وی ضمن توصیه به دانشجویان برای حضور در تشکل‌ها و کسب مهارت در آنها، از دانشجویان خواست ورزش را هم جدی بگیرند و در تقویت جسم خود کوشا باشند.
ایشان با اشاره به اینکه ما وظیفه داریم آینده خود و سپس آینده کشور را با حرفه‌آموزی تامین کنیم، توصیه کرد دانشجویان همزمان با تحصیل، مشغول به کار شوند و در ادامه، به معرفی برخی توانمندی‌های خاص و پژوهشکده‌های دانشگاه مانند هوش مصنوعی، توربین گاز، فناوری عصبی، کامپوزیت، ماهواره و صنایع دفاعی پرداخت.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در پایان با اشاره به اینکه حال دل ما با ارتباط با خداوند خوب خواهد بود، توصیه کرد جوانان دانشجو به طور خاص برای زندگی خود برنامه داشته و ارتباط با خدا را فراموش نکنند.

در بخش دوم این برنامه، شامل سخنرانی انگیزشی دکتر محمدعلی شفیعا (عضو هیات علمی پیشکسوت دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه)، نمایش فیلم معرفی و سرود دانشگاه و اجرای برنامه‌های شاد تدارک دیده شده بود.
پس از این مراسم، دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی دانشگاه، عازم اردوی فرهنگی تفریحی مشهد مقدس شدند تا در آن ضمن زیارت و آشنایی با یکدیگر، با دانشگاه علم و صنعت ایران آشنا شده و در دورهمی دوستانه با اساتید دانشکده‌ها، از فرآیندهای آموزشی و خدمات مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه مطلع شوند. همچنین انتخاب هم‌اتاقی و تعیین اتاق خوابگاه در اردو انجام می‌شود و شرکت‌کنندگان با خاطرات خوب، پنجشنبه ۲۷ مهرماه به دانشگاه باز می‌گردند.

دفعات مشاهده: 1052 بار   |   دفعات چاپ: 104 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657