[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

خبرنامه شماره ۳۹۲

خبرنامه شماره ۳۹۱

خبرنامه شماره ۳۹۰

خبرنامه شماره ۳۸۹

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی
..
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛

هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور: دانشگاه علم و صنعت ایران، جزو دانشگاه‌های تراز انقلاب اسلامی ایران است ::
 | تاریخ ارسال: 1402/7/9 | 

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور: دانشگاه علم و صنعت ایران، جزو دانشگاه‌های تراز انقلاب اسلامی ایران است
 


دکتر دهقانی فیروزآبادی (معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور) و هیات همراه، یکشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۲ در نشست با هیات رئیسه دانشگاه شرکت کرد.
 


در این جلسه که در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، ضمن خیر مقدم‌گویی به معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و معاونان وی و با اشاره به ارتقای ۱۰۰ پله‌ای رتبه دانشگاه در آخرین رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز، تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران در بحث ارتباط دانشگاه با صنعت، همواره زبانزد بوده و تقدیرنامه‌های متعددی در این خصوص دریافت داشته است که در بازدید امروز با گوشه‌ای از این توانمندی‌ها آشنا شدید.
 


رئیس دانشگاه با بیان اینکه ما در دانشگاه علم و صنعت ایران، معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی را ایجاد کرده‌ایم، تاکید کرد: اگر کشوری بخواهد از بن‌بست رها شود، باید توسعه فناوری داشته باشد و دانشگاه علم و صنعت ایران آمادگی دارد در راستای برنامه‌ها و مأموریت‎‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور حرکت کند.
 


دکتر انبیاء با تصریح بر اینکه وظیفه دانشگاه‌ها، حرکت در پشت سر معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و پشتیبانی از آن برای رسیدن به اهداف بلند این معاونت است، درخواست‌های حمایتی دانشگاه از معاونت علمی ریاست جمهوری در زمینه‌های: اجرای مفاد تفاهم‌نامه دانشگاه با معاونت علمی، راه‌اندازی ناحیه علم و فناوری دانشگاه، تکمیل برج پژوهش و مجتمع فناوری و تصویب اعتبار مالیاتی شرکت‌های تفاهم شده را مطرح کرد.
 


در ادامه نشست، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه این دومین حضور و بازدید وی از دانشگاه علم و صنعت ایران در دوران مسئولیت وی است، گفت: علت حضور دوباره من در این دانشگاه این است که باور دارم دانشگاه علم و صنعت ایران، در کنار ویژگی‌های متعدد بزرگ خود، اولا افراد شاخص و تاثیرگذار بسیاری دارد که کارهای بزرگی کرده‌اند و ثانیاً آدم‌های شاخص آن، علاقه‌مند به جمهوری اسلامی و پای کار نظام هستند و از این رو، دانشگاه علم و صنعت ایران جزو دانشگاه‌های تراز انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.
دکتر دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه معمولا در همه جا جریان‌های انقلابی و نزدیک به انقلاب کمتر برخوردار بوده‌اند، گفت: دانشگاه و صنعت ایران هم از این قاعده مستثنا نبوده و قطعا نیاز به توسعه اکوسیستم دانشگاه است و ما هم در حد بضاعت خود حتماً کمک می‌کنیم.
معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در بخش دیگر سخنانش با توصیه به استفاده هم‌زمان از ظرفیت موافقت‌نامه دانشگاه و معاونت، گفت: در شش ماهه گذشته بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان موافقت برای استفاده از اعتبار مالیاتی شده که متاسفانه کمترین استفاده را دانشگاه‌ها داشته‌اند و این را فرصت خوبی دانست که در موافقت‌نامه با دانشگاه هم تعهد شده است.
دکتر دهقانی فیروزآبادی در خاتمه با اشاره به بازدید خود از مجموعه‌های علمی و فناوری دانشگاه، گفت: این بازدیدها نگاه ما را بازتر و ما را پشت گرم‌تر و دلگرم‌تر به کمک می‌کند. وی در خصوص درخواست‌های ریاست دانشگاه قول مساعد داد و ابراز امیدواری کرد این حضور سبب خیر باشد.

 

 
در این نشست همچنین آیین اعطای مرجعیت علمی به صورت نمادین به سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه: ۱. دکتر محمودمهرداد شکریه (استاد دانشکده مهندسی مکانیک و رئیس موسسه کامپوزیت ایران)؛ ۲. دکتر آزاده تجردی (استاد دانشکده شیمی) و ۳. دکتر رضا نوروز بیگی (دانشیار و رئیس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز) انجام شد.

لازم به ذکر است که فرایند اعطای گرنت مرجعیت علمی، ذیل توافق‌نامه دانشگاه علم و صنعت ایران و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، در کنار سه سرفصل اصلی دیگر (شامل حمایت از توسعه فناوری، تجاری‌سازی محصولات فناورانه و حمایت از زیرساخت‌های تحقیقاتی و پارک علم و فناوری دانشگاه)، با حضور معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، رسما در دانشگاه آغاز شد.




 

دفعات مشاهده: 1110 بار   |   دفعات چاپ: 107 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665