معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور: دانشگاه علم و صنعت ایران، جزو دانشگاههای تراز انقلاب اسلامی ایران است
دکتر دهقانی فیروزآبادی (معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور) و هیات همراه، یکشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۲ در نشست با هیات رئیسه دانشگاه شرکت کرد.
در این جلسه که در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، ضمن خیر مقدمگویی به معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور و معاونان وی و با اشاره به ارتقای ۱۰۰ پلهای رتبه دانشگاه در آخرین رتبهبندی بینالمللی تایمز، تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران در بحث ارتباط دانشگاه با صنعت، همواره زبانزد بوده و تقدیرنامههای متعددی در این خصوص دریافت داشته است که در بازدید امروز با گوشهای از این توانمندیها آشنا شدید.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه ما در دانشگاه علم و صنعت ایران، معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی را ایجاد کردهایم، تاکید کرد: اگر کشوری بخواهد از بنبست رها شود، باید توسعه فناوری داشته باشد و دانشگاه علم و صنعت ایران آمادگی دارد در راستای برنامهها و مأموریتهای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور حرکت کند.
دکتر انبیاء با تصریح بر اینکه وظیفه دانشگاهها، حرکت در پشت سر معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور و پشتیبانی از آن برای رسیدن به اهداف بلند این معاونت است، درخواستهای حمایتی دانشگاه از معاونت علمی ریاست جمهوری در زمینههای: اجرای مفاد تفاهمنامه دانشگاه با معاونت علمی، راهاندازی ناحیه علم و فناوری دانشگاه، تکمیل برج پژوهش و مجتمع فناوری و تصویب اعتبار مالیاتی شرکتهای تفاهم شده را مطرح کرد.
در ادامه نشست، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور با اشاره به اینکه این دومین حضور و بازدید وی از دانشگاه علم و صنعت ایران در دوران مسئولیت وی است، گفت: علت حضور دوباره من در این دانشگاه این است که باور دارم دانشگاه علم و صنعت ایران، در کنار ویژگیهای متعدد بزرگ خود، اولا افراد شاخص و تاثیرگذار بسیاری دارد که کارهای بزرگی کردهاند و ثانیاً آدمهای شاخص آن، علاقهمند به جمهوری اسلامی و پای کار نظام هستند و از این رو، دانشگاه علم و صنعت ایران جزو دانشگاههای تراز انقلاب اسلامی محسوب میشود.
دکتر دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه معمولا در همه جا جریانهای انقلابی و نزدیک به انقلاب کمتر برخوردار بودهاند، گفت: دانشگاه و صنعت ایران هم از این قاعده مستثنا نبوده و قطعا نیاز به توسعه اکوسیستم دانشگاه است و ما هم در حد بضاعت خود حتماً کمک میکنیم.
معاون علمی فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در بخش دیگر سخنانش با توصیه به استفاده همزمان از ظرفیت موافقتنامه دانشگاه و معاونت، گفت: در شش ماهه گذشته بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان موافقت برای استفاده از اعتبار مالیاتی شده که متاسفانه کمترین استفاده را دانشگاهها داشتهاند و این را فرصت خوبی دانست که در موافقتنامه با دانشگاه هم تعهد شده است.
دکتر دهقانی فیروزآبادی در خاتمه با اشاره به بازدید خود از مجموعههای علمی و فناوری دانشگاه، گفت: این بازدیدها نگاه ما را بازتر و ما را پشت گرمتر و دلگرمتر به کمک میکند. وی در خصوص درخواستهای ریاست دانشگاه قول مساعد داد و ابراز امیدواری کرد این حضور سبب خیر باشد.
در این نشست همچنین آیین اعطای مرجعیت علمی به صورت نمادین به سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه: ۱. دکتر محمودمهرداد شکریه (استاد دانشکده مهندسی مکانیک و رئیس موسسه کامپوزیت ایران)؛ ۲. دکتر آزاده تجردی (استاد دانشکده شیمی) و ۳. دکتر رضا نوروز بیگی (دانشیار و رئیس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز) انجام شد.
لازم به ذکر است که فرایند اعطای گرنت مرجعیت علمی، ذیل توافقنامه دانشگاه علم و صنعت ایران و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، در کنار سه سرفصل اصلی دیگر (شامل حمایت از توسعه فناوری، تجاریسازی محصولات فناورانه و حمایت از زیرساختهای تحقیقاتی و پارک علم و فناوری دانشگاه)، با حضور معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، رسما در دانشگاه آغاز شد.
|