بازدید معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور از دانشگاه علم و صنعت ایران و افتتاح خط تولید نسل جدید لولههای خونگیری تحت خلأ
دکتر دهقانی فیروزآبادی (معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور) و هیات همراه، یکشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۲ از شرکتهای مستقر در مرکز رشد و مراکز پژوهشی دانشگاه بازدید کردند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور، با حضور در مرکز رشد، خط تولید نسل جدید لولههای خونگیری تحت خلأ را افتتاح کرد. طراحی و راهاندازی این خط تولید، در پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران و توسط شرکت دانشبنیان «فناوران طب حیان» به همت تعدادی از دانشآموختگان دانشگاههای برتر کشور به انجام رسیده است. از جمله ویژگیهای این خط تولید تمام اتوماتیک، تنظیم و پایش مستمر پارامترهای تولید محصول به صورت هوشمند و کاهش تداخل عملکرد نیروی انسانی در فرایند تولید است که موجب حفظ کیفیت محصول در طول زمان خواهد شد.
دکتر دهقانی فیروزآبادی از: ۱. شرکت «الکترون ریز نگار» با زمینه فعالیت ساخت دستگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)؛ ۲. شرکت «طب و صنعت شریف» با توانمندی ارائه دستگاههای بیوفیدبک و تنها شرکت صادرکننده آن و طراحی و تولید دستگاههای پیشرفته فیزیوتراپی و توانبخشی؛ ۳. شرکت «فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت» با زمینه فعالیت به عنوان اولین تولیدکننده سرنگ اینفلیتور قلبی در ایران؛ ۴. شرکت «توسعه تجهیزات و مواد پیشرفته بانیان» که با زمینه تخصص اصلی فناوریهای پودر (Powder Technologies) توانسته برای اولین بار در کشور قطعات ریز فلزی به روش MIM، مواد و قطعات اصطکاکی و ضد اصطکاکی پایه فلزی و سرامیکهای پیشرفته را تولید نماید؛ ۵. شرکت «بهینسازان فرآیند امین (بهفا)» به عنوان اولین سامانه فرآیندکاوی در ایران و خاورمیانه و مورد تایید مراجع معتبر بینالمللی فرآیندکاوی؛ ۶. شرکت مهندسی «دنیای فناوری امن ویرا (سایبرنو)» با زمینه فعالیت در حوزه امنیت سایبری؛ ۷. شرکت «دیجیتال گستر پارسیان» با زمینه فعالیت در حوزه اتوماسیون صنعتی و ارایه انواع پی ال سی و کارتهای افزایشی، کنترلرهای صنعتی و نمایشگر یا HMI؛ ۸. شرکت «ایده پردازان هوشمند آریا» که با راهاندازی سامانه نورون، در زمینه تسهیل فرایندهای آموزشی و ارائه خدمات به کاربران حوزه آموزش فعالیت دارد و ۹. «مرکز نوآوری مگاتک» که به عنوان شتابدهنده تخصصی در حوزه مخابرات، الکترونیک و فناوری اطلاعات فعال است و فعالیت آن تا کنون منجر به ارائه ۴ محصول سختافزار و نرمافزار مراقبت محیطی مکانمحور جهت پایش دما، رطوبت و ... (ترمویزور)، دستگاه پوشیدنی مانیتورینگ علائم حیاتی مغز، قلب و عضلات (بایوتک)، دستگاه اکسیژنساز قابل حمل (اکسا) و نرمافزار تخمین خودکار ترافیک (پات) شده است، بازدید و از نزدیک با فعالیت، توانمندی و دستاوردهای این شرکتها آشنا شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور و هیات همراه، پس از بازدید از مرکز رشد دانشگاه، مرکز نوآوری هیدروتک، مرکز تحقیقات فناوری عصبی، کامپوزیت و مرکز تحقیقات ماهواره دانشگاه را مورد بازدید قرار داد و پس از آن در نشستی که با حضور هیات رئیسه دانشگاه در محل سالن جلسات ریاست دانشگاه تشکیل شد، شرکت کردند.
آلبوم تصاویر
|