فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: نشست معرفی برنامه‌ها و ظرفیت‌های پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد ::
 | تاریخ ارسال: 1402/3/8 |

برنامه‌ها و ظرفـیت‌های پارک علم و فناوری دانشگاه علم وصنعت ایران، طی نشستی که روز سه شنبه، ۹ خرداد ماه ۱۴۰۲ در سالن اصلی مجتمع حضرت امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد، معرفی می‌شوند.
این نشست با حضور اساتید، دانشجویان و مدیران شرکت‌ها و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد و دانشگاه و از ساعت ۱۰ الی ۱۲برگزار می‌شود.
«معرفی برنامه‌ها و ظرفیت‌های پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران»، «معرفی سامانه پذیرش پارک علم و فناوری» و «تشریح طرح دستیار فناوری» از جمله موضوعاتی که قرار است در این همایش دو ساعته مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
لازم به یادآوری است علاقمندانی که امکان حضور در جلسه مذکور را ندارند، می‌توانند از طریق لینک https://meetingvc.iust.ac.ir/stpark به صورت الکترونیکی در جلسه شرکت نمایند.

دفعات مشاهده: 1162 بار   |   دفعات چاپ: 130 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657