فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: فراخوان هفدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی و دوازدهمین کنفرانس پیل سوختی ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1401/11/11 |
فراخوان هفدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی و دوازدهمین کنفرانس پیل سوختی ایران

هفدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی و دوازدهین کنفرانس پیل سوختی ایران، با همکاری انجمن الکتروشیمی ایران و دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ ۱۰ و ۱۱ اسفندماه ماه ۱۴۰۱،  به صورت مجازی برگزار می‌شود.
ایجاد گردهمایی بزرگ اساتید، پژوهشگران، صنعت‌گران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سایر علاقه‌مندان در زمینه‌های مختلف الکتروشیمی و پیل سوختی در سطح کشور؛ ایجاد هم‌افزایی فعالیت‌های پژوهشی کشور در راستای بومی‌سازی و ارتقای الکتروشیمی و پیل سوختی در کشور؛ ترویج تحقیقات بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای در زمینه‌های مختلف الکتروشیمی و پیل سوختی؛ بهره‌گیری از دانش فنی، تبادل اطلاعات و تجارب بین متخصصین، پژوهشگران و صنعت‌گران عرصه الکتروشیمی و پیل سوختی و گسترش ارتباط مراکز دانشگاهی و پژوهشی با صنایع مرتبط، از اهداف برگزاری هفدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی و دوازدهین کنفرانس پیل سوختی ایران است.
هفدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی ایران، در محورهای: مهندسی الکتروشیمی؛  علم و فناوری خوردگی؛ ترسیب الکتروشیمیایی/ بدون جریان؛ باتری و ذخیره‌سازی انرژی؛ الکترولایزرها و تبدیل انرژی؛ الکتروشیمی آلی و زیستی؛ الکتروشیمی فیزیک، تجزیه، الکتروکاتالیست‌ها و فوتوالکتروشیمی؛ حسگرهای الکتروشیمیایی؛ الکتروشیمی محاسباتی؛ سنتز الکتروشیمیایی و جداسازی الکتروشیمیایی برگزار می‌شود و  طراحی، ساخت و یکپارچه‌سازی؛ توسعه مواد پیشرفته؛ کاربرد، بازار و توسعه؛ پیشرفت در مدل‌سازی، شبیه‌سازی و عیب‌یابی و اصول پیل‌های سوختی دما پایین، محورهای دوازدهمین کنفرانس پیل سوختی ایران است.
از اساتید دانشگاه‌ها، محققان و پژوهشگران، دانشجویان دکتری و کارشناسی‌ارشد رشته‌های شیمی، مهندسی شیمی، مواد، صنعت‌گران و سایر علاقه‌مندان به زمینه‌های مختلف الکتروشیمی و پیل سوختی، برای شرکت در این سمینار علمی دعوت به عمل می‌آید تا با ارسال چکیده مقالات (حداکثر دو صفحه‌ای)، ثبت نام خود را تا ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۱ در زمینه‌های محوری مربوط به این دو سمینار از طریق مراجعه به سایت دبیرخانه سمینار به آدرس:  https://۱۷thec​s​i.ir به انجام رسانند.
گفتنی است مقالات هفدهمین سمینار سالانه الکتروشیمی و دوازدهین کنفرانس پیل سوختی ایران، در پایگاه سیویلیکا (Civilica) و همچنین پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهد شد.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال چکیده مقالات، به وب‌سایت سمینار مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 1060 بار   |   دفعات چاپ: 123 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657