فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: با حضور مهمانان ویژه، مراسم روز پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/28 |
با حضور مهمانان ویژه، مراسم روز پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد

مراسم روز پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور مهمانان ویژه، هیات رئیسه، اساتید و کارشناسان معاونت پژوهش و فناوری، دوشنبه ۲۸ آذرماه ۱۴۰۱ در سالن همایش‌های بین‌المللی امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی (معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور)، دکتر سلیمانی (قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیات‌های امنا و هیات ممیزه وزارت علوم)، دکتر خیرالدین (معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف)، دکتر ذوالفقاری (رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور)، دکتر صادق‌زاده (سرپرست مرکز تهران هوشمند)، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) و حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، ناحیه نوآوری علم و صنعت در شرق تهران افتتاح شد.

عقد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه با معاونت فنی صدا و سیما و نیز تفاهم‌نامه با منطقه ویژه اقتصادی سرخس و تقدیر از برگزیدگان پژوهشی دانشگاه، بخش‌های دیگر این برنامه بود.

در این مراسم، رئیس دانشگاه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و معاون توسعه و فناوری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کردند. همچنین دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه) با ارایه گزارش عملکرد حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه به تبیین برنامه‌های آتی این معاونت پرداخت.
در انتهای مراسم روز پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران نیز از سرآمدان پژوهش​ و فناوری تقدیر شد.
همچنین از طرح کلان ملی توسعه گلخانه طبقاتی هوشمند مجهز به نوردهی مصنوعی با حضور ریاست دانشگاه و دکتر دهقانی فیروزآبادی رونمایی صورت پذیرفت.

دفعات مشاهده: 1652 بار   |   دفعات چاپ: 153 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652