فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: برگزاری همایش بین‌المللی هوش مصنوعی، علم داده و تحول دیجیتال در صنعت نفت و گاز ​ ::
 | تاریخ ارسال: 1401/11/16 |
برگزاری همایش بین‌المللی
هوش مصنوعی، علم داده و تحول دیجیتال در صنعت نفت و گاز

همایش بین‌المللی هوش مصنوعی، علم داده و تحول دیجیتال در صنعت نفت و گاز، اول تا سوم اسفندماه ۱۴۰۱ توسط دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.
برگزاری اولین همایش بین‌المللی هوش مصنوعی، علم داده و تحول دیجیتال در صنعت نفت و گاز با توجه به اهمیت فزاینده استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی و علم داده در بخش بالادستی و پایین دستی صنعت نفت و گاز، برنامه‌ریزی شده است.
این همایش به دنبال این است که شرکت‌های بزرگ نفت و گاز، دانشگاهیان، شرکت‌های دانش‌بنیان و سایر فعالان علوم دیجیتال و هوش مصنوعی، در فضایی گرد هم آیند و ضمن ارایه آخرین دست یافته‌های خود، یکدیگر را از توانمندی‌ها و نیازهای خود مطلع سازند.
 محورهای اصلی همایش هوش مصنوعی و تحول دیجیتال در صنعت نفت و گاز، شامل موارد ذیل است:
- کاربرد هوش مصنوعی و علم داده در مهندسی اکتشاف نفت، حفاری، مخازن هیدروکربوری، بهره‌برداری و تولید نفت
- کاربرد هوش مصنوعی و مدیریت کلان داده‌ها در صنعت پالایشگاهی، پتروشیمی و صنایع شیمیایی
- استفاده از اینترنت اشیا (IOT)، واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) در صنعت نفت و گاز
-  اخذ، انتقال، پردازش داده، کلان داده و مدیریت آن در صنایع نفت و گاز
- کاربرد هوش مصنوعی در مهندسی شیمی و فرآیند (پدیده‌های انتقال، فرآیندهای جداسازی، سینتیک و ....)
دکتر مجتبی حسینی‌‌نسب، دبیر این کنفرانس و دکتر حمید رضا جهانگیری، دبیر کمیته ارتباط با صنعت؛ دکتر روح‌الدین میری، دبیر کمیته راهبردی؛ دکتر مهدی عصاره،  دبیر کمیته علمی و دکتر حسین فاضلی، دبیر کمیته اجرایی آن هستند.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر، وبسایت همایش به آدرس http://Ai-oilandgas.iust.ac.ir
 را ملاحظه نمایند و یا با شماره تلفن‌های دبیرخانه: ۰۲۱-۷۳۲۲۸۷۳۰؛ ۰۲۱-۷۳۲۲۸۷۷۲؛ ۰۹۳۵۸۵۸۱۳۱۸ و ۰۹۹۱۲۰۱۲۵۵۴ تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 2635 بار   |   دفعات چاپ: 110 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4652