فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

نشریه پیام شماره89
نشریه پیام- شماره 87

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .

:: آیین گرامیداشت هفته بسیج با حضور اعضای هیات رئیسه و بسیجیان دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/5 |
آیین گرامیداشت هفته بسیج با حضور اعضای هیات رئیسه و بسیجیان دانشگاه برگزار شد

همزمان با روز بسیج مستضعفان، آیین گرامیداشت هفته بسیج با حضور رئیس، هیات رئیسه و جمعی از اعضای بسیج دانشگاه، پنجم آذرماه ۱۴۰۱ در سالن مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتر هادیان (مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی)، با تبریک هفته بسیج به دانشگاهیان، بسیجیان و ایثارگران ایران اسلامی بویژه پیشکسوتان جهاد و شهادت و مدافعان با بصیرت آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولایت؛ روز بسیج مستضعفان را فرصت و بهانه‌ای برای زنده نگه داشتن ارزش‌ها و روح بسیجی در میان دانشگاهیان توصیف و به تبیین دستور جلسه پرداخت.

پس از آن دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، اعضای بسیج دانشگاه را دلاوران دانشگاه توصیف و با تبریک هفته بسیج و همچنین پیروزی تیم ملی فوتبال، ضمن بازخوانی برخی تعابیر مقام معظم رهبری و امام راحل (ره) درباره بسیج، تاکید کرد: در ادبیات انقلاب اسلامی، بسیج نهادی معرفی شده که در هر برهه از زمان اگر متوجه تعرض به انقلاب و کشور شود، وارد صحنه می‌شود تا خطر را از ساحت کشور دفع نماید و من این تعریف را در شخصیت و رفتار تک‌تک اعضای بسیج دانشگاه دیده‌ام.

رئیس دانشگاه با تصریح بر اینکه کار کردن در شرایط فعلی دشوار است، افزود: اگر بسجیان دانشگاه اعم از بسیج اساتید، کارکنان و بسیج دانشجویی نبودند، در وقایع اخیر نمی‌توانستیم فضای دانشگاه را به آرامش ببریم. وی در ادامه، پیشنهاد تشکیل دبیرخانه مشترک سه تشکل بسیج دانشگاه به مرکزیت بسیج اساتید را مطرح و در خاتمه، از همه دانشگاهیان بسیجی تقدیر و برای آنان آرزوی توفیق کرد.

در ادامه مراسم، روسای بسیج دانشجویان، کارکنان و اساتید و دو نفر از اعضای بسیج کارکنان در تکریم از جایگاه و نقش بسیج در کشور و دانشگاه و اهمیت آن در کلام مقام معظم رهبری سخن گفتند. برگزاری جلسات کرسی آزاداندیشی توسط بسیج دانشجویی، تلاش برای تقویت گفتمان بسیج، آسیب‌شناسی ناآرامی‌های اخیر و اصلاح حرکت دانشگاه برای تحول سریعتر بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب، از جمله نکات و تاکیدات این افراد در سخنانشان بود.

گفتنی است ۵ آذر سالروز صدور فرمان بنیانگذار انقلاب اسلامی مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین در سال ۱۳۵۸ است.

دفعات مشاهده: 2121 بار   |   دفعات چاپ: 141 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657