معرفی کلی دانشکده::

نشریه معماری و شهرسازی ایران

وب سایت قطب علمی
کارآموزی

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: افتخارآفرینی تیم دانشجویی دانشکده معماری و شهرسازی در مسابقه بین المللی  “Shifting horizons” ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/23 |
دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران با افتخار اعلام می‌ دارد:‌
تیمی از دانشجویان کارشناسی و  ارشد دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران که در مسابقه بین المللی “Shifting horizons” شرکت کرده بودند، موفق به کسب رتبه Winner در این مسابقات شدند.
در این مسابقه با عنوان Shifting horizons دکتر مهدی خاک زند به عنوان استاد راهنما همراه با طه خانی جزنی، آناهیتا نیک نژاد و محدثه السادات حمیدی اعضای این تیم را تشکیل داده اند. مسابقه Shifting horizons با موضوع طراحی یک مجتمع مسکونی برای پناهندگان با رویکرد پایداری و معماری خود افزا در فاصله ۲.۵ کلیومتری از مرکز شهر اوترخت کشور هلند در زمینی به مساحت ۳۲۰۰۰ متر مربع و سطح اشغال ۸۰۰۰ متر مربع در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ به پایان رسید و تیم دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران در رقابت‌ با دیگر گروه‌های بین‌المللی با پروژه Sojourners Asylum رتبه اول این مسابقه را کسب نمود.

Weather the storm
Sojourners Asylum
(تحت راهنمایی آقای دکتر مهدی خاک زند)
اعضای تیم : طه خانی جزنی، آناهیتا نیک نژاد و محدثه السادات حمیدی                                 عنوان کسب شده : Winner