معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

:: نشست فرهنگی و هم اندیشی استادان برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/5/3 |
 نشست فرهنگی و هم اندیشی استادان برگزار شد
نشست فرهنگی و هم اندیشی استادان، با سخنرانی دکتر گلشنی و با موضوع " چرا علوم تجربی خودکفا نیستند؟"
این نشست فرهنگی که با حضور حدود ۹۰ نفر از اساتید و در تاریخ دوشنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد، به موضوع جایگاه علم در جهان جدید پرداخته و قوت و ضعف آن را مورد پرسش قرار داد .

دکتر گلشنی تکیه کردن تنها به علوم تجربی را برای رستگاری و نجات بشر کافی ندانسته و تاکید کردند که مفاهیم معنوی و اخلاقی در این مسیر بسیار راهگشا خواهند بود.

در پایان نشست برنامه پرسش و پاسخ نیز برگزار شد.

دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد