معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

:: برگزاری جلسه مجازی مسئولین حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/2 |
برگزاری جلسه مجازی مسئولین حوزه معاونت
فرهنگی و اجتماعی
با مدیران فرهنگی دانشکده ها

جلسه مجازی مسئولین حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها در تاریخ ۱ تیرماه و از ساعت ۱۵ الی ۱۶:۳۰  برگزار گردید.
در این نشست مجازی دو دستور جلسه مطرح گردید. دستور جلسه اول "بازخورد برگزاری کرسی های آزاداندیشی(اهداف، تاثیرات و نحوه برگزاری)" و دستور جلسه دوم"توضیحات دکتر مقیمی، مدیر دفتر خلاقیت ها در خصوص برنامه روز باز و برنامه راوینو " بود که مورد طرح و بررسی قرار گرفت.
دکتر ارجمندی:
 مسائل فرهنگی مثل پازل هستند که از قرار گرفتن کنار هم شکل می گیرند.
دکتر ارجمندی، معاون فرهنگی و اجتماعی در این جلسه با گرامیداشت میلاد امام هشتم (ع) به نقل از آن حضرت بیان داشتند: ایمان چهار رکن دارد. اول: توکل به خدا. دوم: رضا به قضای خدا. سوم: تسلیم به امر خدا و چهارم :واگذاشتن کار به خدا.
همه ی کارهای ما باید در راه خدا و برای رضایت خدا باشد.
ایشان در ادامه اشاره کردند: ما باید کار را از جایی شروع می کردیم تا کم کم بتوانیم آن را اصلاح کنیم. کرسی های آزاداندیشی کم کم تاثیرات خود را خواهد گذاشت و منجر به تبادل افکار خواهد شد. مسائل فرهنگی مثل پازل هستند که از قرار گرفتن کنار هم شکل می گیرند. همچنین اشاره کردند که نقطه نظرات اساتید مورد بررسی قرار گیرد و در صورت امکان اعمال شود.
در ضمن بهتر است برای نتیجه گیری و یکپارچگی بهتر بین فعالیت های فرهنگی دانشکده ها، هماهنگی بیشتری صورت گیرد.
دکتر خیرالدین، مدیر دفتر ارتباطات فرهنگی و اجتماعی نیز اشاره کردند
جلسه کرسی های آزاد اندیشی به خوبی برگزار شد و در موضوع نحوه و شرایط ارتقاء اساتید بحث های چالشی موثری پیش آمد. با توجه به اهمیت بحث ارتقاء اساتید، جلسه سوم نیز با همین موضوع برگزار خواهد شد.
مدیران فرهنگی دانشکده ها نیز دیدگاه های خود را در خصوص برگزاری کرسی های آزاداندیشی بیان داشتند. آقای دکتر رحیمی، مدیر فرهنگی دانشکده شیمی به استفاده بیشتر از اساتید جوان در سخنرانی ها تاکید کردند. آقای دکتر صابر ماهانی، مدیر فرهنگی دانشکده عمران، بررسی راه کارهای عملی در کنار بحث های نظری را پیشنهاد دادند و دیگر مدیران فرهنگی نیز به مسائل مرتبط به فعالیت های فرهنگی و موانع و مشکلات پیش رو اشاره کردند.

در ادامه دکتر مقیمی، مدیر دفتر خلاقیت ها، در خصوص برنامه های در نظر گرفته شده برای مراسم روز باز امسال دانشگاه و اجرای برنامه انگیزشی "راوینو" توضیحاتی ارائه نمودند که مورد استقبال و نقد و بررسی اساتید قرار گرفت.
دفعات مشاهده: 237 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد