کسب رتبه اول فعالیتهای علمی بینالمللی دانشگاههای کشور توسط دانشگاه علم و صنعت ایران و تقدیر توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
| تاریخ ارسال: 1399/2/29 |
کسب رتبه اول فعالیتهای علمی بینالمللی دانشگاههای کشور توسط دانشگاه علم و صنعت ایران و تقدیر توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
دانشگاه علم و صنعت ایران موفق شد که رتبه اول فعالیتهای علمی بینالمللی را در بین دانشگاههای کشور کسب نماید. لوح تقدیر توسط دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دهمین نشست معاونان و مدیران بینالملل دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، به دکتر ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت ایران اهدا شد. انتخاب دانشگاههای برتر هر ساله براساس شاخصهای تعیین شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای فعالیتهای بینالمللی دانشگاهها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور انجام میشود.
در نشست مذکور که با هدف توسعه همکاریهای بینالمللی در پساکرونا و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونین ایشان در سالن شهدای جهاد علمی وزارت عتف در روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ برگزارشد، روسای دانشگاهها نظرات خود را به صورت سخنرانی از راه دور ارائه نمودند. در این مراسم همچنین از روسا و معاونین دانشگاههای برگزیده دعوت شده بود به صورت حضوری در مراسم شرکت و لوح تقدیر دریافت نمایند.
در این نشست دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عملکرد مجموعه آموزش عالی اعم از دانشگاهها و پارکهای فناوری را در عرصه همکاریهای علمی بینالمللی بسیار چشمگیر و روبه توسعه توصیف نمود و افزود: هرچند به دلیل کرونا این فعالیتها با مشکلاتی مواجه شده است اما امیدواریم بعد از کرونا باشتاب بیشتر تداوم یابد.
دکتر حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی در مراسم تقدیر از برگزیدگان علمی بینالمللی در خصوص نحوه انتخاب مراکز آموزش عالی و فناوری برگزیده اظهار داشت: ۱۲ شاخص برای دانشگاهها و پژوهشگاهها و ۸ شاخص برای پارکهای علم و فناوری تعریف شد و در این چارچوب اطلاعات جمع آوری شد و در نهایت، پنج دانشگاه و پژوهشگاه و پارک علم و فناوری به عنوان مراکز برتر، برگزیده شدند.
وی با تشکر از مساعدت و همکاری مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی در این زمینه گفت: ۷۳ دانشگاه در سطح یک بررسی و دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دانشگاه رتبه اول برای فعالیتهای سال گذشته برگزیده شده است.
در ادامه آقای دکتر ذاکری ریاست دانشگاه علم و صنعت ایران در مورد فعالیتها و برنامههای بینالمللی دانشگاه توضیحاتی را ارائه نمودند.
در این نشست علاوه بر دانشگاه علم و صنعت ایران، از دانشگاههای گیلان، علامه طباطبایی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و پارک علم و فناوری یزد به عنوان برترینهای مراکز آموزش عالی و فناوری کشور در حوزه تعاملات علمی بینالمللی در سال ۱۳۹۸ توسط دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تقدیر بعمل آمد.