معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: سالروز ارتحال امام خمینی و قیام ۱۵ خرداد گرامی باد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/11 |
سالروز ارتحال امام خمینی و قیام ۱۵ خرداد گرامی باد

بمناسبت گرامیداشت سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضزت امام خمینی (ره) و سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ ، مراسمی در گلزار شهدای گمنام دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور دانشگاهیان علم و صنعت ایران در محل مقبره الشهدا برگزار گردید ، پس از قرائت قرآن و تقدیم گل به مزار شهدای گمنام توسط هیات رییسه دانشگاه شروع گردید.
در ادامه جناب آقای دکتر پیشوایی فرمانده بسیج اعضای هیات علمی دانشگاه درباره شخصیت و بخشی از فعالیتهای امام خمینی (ره) سخنانی ایراد فرمودند.
ایشاد ضمن معرفی کتاب معروفی که در جهان شیعه بسیار دارای اعتبار است، فرمودند:"تا قبل از نوشتن تقریر برای آن توسط امام خمینی (ره) درک و فهم این کتاب فقط برای اندکی از خوانندهای آن امکان پذیر بود لیکن پس از این جهاد علمی امام خمینی (ره) فهم آن برای بسیاری از مسلمانان مقدور گشت."

هچنین ایشان در توصیف شخصیت سیاسی امام خمینی (ره) فرمودند:
" از جمله مجاهدتهای ایشان در زمانیکه در نجف ساکن بودند و هنوز قیام انقلاب جمهوری اسلامی ایران را شروع نکرده بودن ، در جلساتی شبانه به خدمت علمای اسلام میرسیدند و خطر تشکیل رژیم جعلی اسراییل را متذکر میشد."
 استاد دانشکده صنایع دکتر پیشوایی در ادامه فرمودند:"شاید امروز برای همه خطر و مضررات وجود این رژیم در منطقه واضح باشد اما در آن زمان کسی اهمیت این مطلب را درک نمیکرد و اگر مجاهدت سیاسی امام خمینی (ره) نبود شاید امروز هم کسی متوجه آن نمیشد."

در ادامه به پاسداشت از مقام یزرگ شهیدان اسلام به ویژه شهدای انقلاب اسلامی پس از شعارهای انقلاب بر سر مزار ایشان فاتحه ای قرائت گردید.
دفعات مشاهده: 198 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد