معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

:: برگزاری جلسه مجازی مسئولین حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/5 |
برگزاری جلسه مجازی مسئولین حوزه معاونت
فرهنگی و اجتماعی
با مدیران فرهنگی دانشکده ها

جلسه مجازی مسئولین حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها در تاریخ ۴ خرداد ماه و از ساعت ۱۵ الی ۱۶:۳۰  برگزار گردید.
در این نشست مجازی دو دستور جلسه مطرح گردید. دستور جلسه اول"بررسی عملکرد  و ارائه گزارش مالی توسط مدیران فرهنگی دانشکده ها" و دستور جلسه دوم"بررسی مقدماتی طرح شکل گیری موزه دانشگاه " بود که مورد طرح و بررسی قرار گرفت.
دکتر ارجمندی:
نقش انبیاء نیز یک نقش فرهنگی بوده است.
دکتر ارجمندی، معاون فرهنگی و اجتماعی در این جلسه با گرامیداشت روز سوم خرداد، بزرگداشت آزادی خرمشهر، با بیان اینکه کار فرهنگی دامنه ندارد و نمی توان برای آن آغاز و پایانی تعریف کرد، تاکید کردند برای کار فرهنگی لزوما به حکم مدیریتی نیاز نیست و همه اقشار جامعه می توانند به قدر توانشان در این حوزه فعالیت کنند. این وظیفه همه ماست، چرا که نقش انبیاء نیز یک نقش فرهنگی بوده است.
مدیران فرهنگی لازم است که در این خصوص مطالعه مداوم داشته باشند و بروز باشند. همچنین تاکید کردن که فعالیت فرهنگی نیاز به تلاش مضاعف و اخلاص دارد.
دفعات مشاهده: 314 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد