درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

شیوه نگارش پایان‌نامه

ارزشیابی مدارک دانشگاه‌های خارج

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: انعقاد تفاهم نامه همکاری برای تولید و توسعه نرم افزارهای تخصصی و مهندسی صنعت برق و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی
:: واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران دانشجوی کارآموز می پذیرند
:: اطلاعیه کلاس های مجازی تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان/تابستان ۱۴۰۰
:: خلاصه رزومه
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۹۷ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/2/28 |
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۹۷
پیرو اطلاعیه قبلی مبنی بر تمدید مهلت زمانی برگزاری دفاعیه ۵ نیمساله (۱۴۰۰/۰۱/۲۵) متناسب با دوره زمانی اعمال محدودیت‌های شرایط قرمز کرونایی در استان تهران، اکنون با توجه به اعلام تغییر شرایط قرمز از سوی ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه، به اطلاع می‌رساند چنانچه دانشجویان دفاع از پایان‌نامه خود را تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۱۲ انجام دهند، مشمول محاسبه ۵ نیمسال تحصیلی خواهند شد. بدیهی است دفاعیه‌های برگزار شده پس از تاریخ مذکور، مشمول نیمسال تحصیلی ششم خواهند شد.
مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه
دفعات مشاهده: 523 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4317