معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: خانه ای از نور خدا ::
 | تاریخ ارسال: 1400/2/15 |
خانه ای از نور خدا
اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دوره مجازی "خانه‌ای از نور خدا" را بر اساس کتاب" تدبر در ساحت بیت" نوشته آقای احمدرضا اخوت، با همکاری مدرسه سفیران قرآن در دانشگاه تهران را برگزار می کند. علاقه مندان می توانند این برنامه را که با تدریس سرکار خانم دکتر برومند و هر چهارشنبه ساعت ۹ تا ۱۱ است پیگیری نمایند.
سرفصل های دوره: تفاوت نقش زن و مرد، وظایف زن و مرد، تمایز ساختارهای زن و مرد و بررسی باورهای اشتباه می باشد.
لینک ثبت نام:
www.Quranetrarschool.ir
دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد