معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته

امام علی علیه السلام:

من نام عن نصره ولیه إنتبه بوطأه عدوه
کسی که به هنگام یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمن بیدار می شود.

(غررالحکم)

:: بیانیه بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1400/2/9 |
            بیانیه بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران پیرامون دسیسه مذبوحانه میدان-دیپلماسی

در منطق اسلام ناب، مشی انبیاء و اولیاء الهی و مکتب سیاسی برگرفته از این تعالیم که توسط معمار کبیر انقلاب (ره) و خلف صالح او (مد) در قالب انقلاب اسلامی ایران پایه‌ریزی شده است، اقامه کلمه حق به عنوان محوری‌ترین غایت مؤمنین شناخته می‌شود و مرزبندی صریح با معارضین کلمه حق مبنایی بنیادین در فلسفه سیاسی منبعث از تعالیم اصیل اسلامی محسوب می‌شود. بر این اساس در نظام فکری یک انقلابی مسلمان، غایت هر مواجهه‌ای با اصحاب ظلم و استکبار، کوچک و خوار کردن اصحاب طاغوت و استیلای کلمه حق می‌باشد. خواه این مواجهه در میدان نبرد باشد یا در عرصه استدلال و گفتگو. برای کسی که فهمی عمیق از این اصل بنیادین دارد تفاوت و مرزی بین میدان جهاد و میز دیپلماسی نیست و هر دو ابزاری است برای نفی سلطه سیاه ظلم و طاغوت و تثبیت روشنایی ایمان و کلمه توحید.
ایجاد دوگانه «میدان» و «دیپلماسی» بدعتی جدید در ادبیات نظام اسلامی است که توسط کسانی طرح می‌شود که هنوز که هنوز است عمق اندیشه اسلامی انقلابی و نگاه اصولی و بنیادین به عرصه تعاملات جهانی را درک نکرده‌اند. بسی مایه تأسف است که فردی که ۸ سال سکاندار دستگاه دیپلماسی نظام جمهوری اسلامی بوده است، عالمانه یا جاهلانه، اما به شکلی کاملا عامدانه در صدد ایجاد تعارض بین دو عرصه مجاهدت‌ عملی و نظری و مواجهه فیزیکی و استدلالی با نظام سلطه می‌باشد. در کمال تعجب و البته تأسف! بایست پس از ۸ سال اعتماد به فردی که سکاندار دیپلماسی نظام اسلامی بوده است، این انحراف عمیق هویدا گردد که فهمی پراگماتیستی و کاملا بیگانه با فهم اصیل اسلامی و انقلابی در ادبیات دیپلمات‌های ارشد کشور حاکم بوده است و این خسرانی عظیم و رجعتی ملال‌انگیز از مبانی متعالی اسلام انقلابی برگرفته از تعالیم اصیل قرآنی می‌باشد.
انتشار مصاحبه‌ای از آقای محمدجواد ظریف توسط شبکه‌های تبلیغاتی دشمنان انقلاب اسلامی در روزهای اخیر، علاوه بر این که از حیث محتوایی مایه ملال، شرم‌ساری ملی و آزردگی دوستداران و علاقه‌مندان جریان اصیل انقلاب اسلامی در کل دنیا بود، بیانگر درک نازل، سطحی و عوام‌گونه وزیر خارجه از مجاهدت‌های سردار شهید عزیز، قاسم سلیمانی می‌باشد. باید از نظر دور نداشت که این اتفاق از حیث شکلی و زمانی در برهه‌ای حساس از دوران تعاملات بین‌المللی ایران حادث شده است. تحلیل شرایط زمانی و مسائل جاری عرصه سیاسی کشور به وضوح گویای این امر است که جریان غربگرای نفوذ کرده در بطن نظام، مصمم است به هر قیمتی که شده است در هفته‌ها و روزهای باقی‌مانده از دولت دوازدهم تفاهمی جدید با آمریکا را رقم زند تا به خیال باطل خود مستمسکی برای لاپوشانی ضعف‌ها و کاستی‌های دولت در ۸ سال گذشته نهاده و با دوگانه‌سازی‌های کاذب مجالی برای بروز مجدد در عرصه سیاسی کشور برای خود فراهم کند. این امر به شدت خطر یک تفاهم صوری بی‌ارزش و تحمیل صدمات بیشتر از آن‌چه در برجام صورت گرفت را گوشزد می‌کند.
بر این اساس، بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن ابراز نگرانی جدی از مذاکرات اخیر که در وین در جریان است و بیان خطر عدول از اصول، ارزش‌ها و ذبح منافع ملت ایران با هدف دستاویز درست کردن برای انتخابات پیش‌روی ریاست جمهوری، تأسف و تأثر عمیق خود را نسبت به اظهارات بی‌مایه و سخیف آقای ظریف در مصاحبه منتشر شده اخیر را اعلام می‌دارد. کم‌ترین انتظار آحاد ملت ایران از وزیر محترم خارجه این است که ایشان در اولین فرصت ممکن نسبت به ادای توضیح و عذر‌خواهی از ساحت ملت انقلابی ایران مبادرت ورزد. همچنین این مطالبه جدی مورد تأکید می‌گردد که عوامل کلیدی که یا از روی سستی و اهمال و بسط ید دادن به عناصر نفودی و جاسوسان و یا با اهداف طراحی شده انتخاباتی و ایجاد دوگانگی‌های کاذب و پوچ برای بهره‌برداری‌های سیاسی، موجبات انتشار مصاحبه آقای طریف را فراهم آورده‌اند شناسایی شده و به درگاه ملت شریف ایران معرفی شوند.

والعاقبه‌للمتقین
بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران
اردیبهشت ماه ۱۴۰۰
دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر