درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
اساسنامه کانون همیاران
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

کتاب مهارتهای زندگی

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش کارگاه مهارت های دوران عقد و پس از ازدواج ::
 | تاریخ ارسال: 1400/2/8 |
مرکز مشاوره و سلامت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، وبینار" دوران پس از عقد و ازدواج با توجه ویژه به ۵ سال اول زندگی مشترک" را در تاریخ های ۱/۲/۱۴۰۰ لغایت ۲/۲/۱۴۰۰ از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰ در دو جلسه  بصورت مجازی (آنلاین) برگزار نمود.
در این وبینار با اشاره به اینکه خانواده همانند یک سیستم رشد است و اهداف مشترکی دارد اشاره شد که این اهداف شامل:
 سلامتی و افزایش طول عمر، رضایت جنسی، ثروت و موفقیت اقتصادی بالاتر، رشد عاطفی و تحصیلی، افزایش انعطاف پذیری در برابر استرس
کاهش اختلالات روانشناختی، افزایش سلامت جسمی روانی اجتماعی و معنوی می باشد.
دو ویژگی خانواده سالم را رضایت و پایداری برشمردند. ایشان تاکید داشتند که در زندگی خانوادگی لحظات مثبت و منفی هر دو وجود دارد و اگر اتفاقات منفی یک پنجم باشد زندگی کاملا پیش می رود . ایشان تاکید داشتند که ابراز علاقه به همسر، محبت های کلامی و تشویقی ، نوازش های پوستی و چشمی هدیه خریدن و فعالیت و تفریحات مشترک را از عوامل مهم پایداری زندگی مشترک خواندند.
در ضمن اشاره داشتند که زندگی خانوادگی و زندگی مشترک همانند نوزادی است که متولد شده و نیاز به مراقبت دارد این نوزاد متوقف نمی شود یا رشد میکند و یا تباه می شود و ما باید دانش و مهارت لازم را داشته باشیم و کلیدی ترین واژه که به آن اشاره داشتند این بود که بجای خودخواهی به خود آگاهی متمرکز شویم.
در این وبینار دو روزه به سلامت جسمانی و سلامت معنوی  و سلامت روانی و صمیمیت متمرکز بر رابطه رفتارهای متمرکز بر محیط و انواع گفتگو در خانواده نیز تاکید شد.
اهم عناوین مطرح شده در این وبینار  شامل: مهارتهای ازدواج موفق، دانستنی های ازدواج، مهارتهای لازم برای صمیمیت، فرمول روابط عاطفی، سبک های صمیمیت، انواع روابط بین فردی
آموزش مهارتهای ارتباطی و اجتماعی و حل مساله بوده است.
 در ضمن ایشان اشاره داشتند که در مواقع مشکلات که زن و شوهر قادر به برطرف کردن آن نبودند، زوجین حتما به مشاور متخصص روابط زوجین مراجعه نمایند.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4312