فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: ترجمه کتاب حمل و نقل و لجستیک پایدار، اثر شایسته تقدیر جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شناخته شد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/29 |
 کتاب «حمل و نقل و لجستیک پایدار»، ترجمه دکتر میرسامان پیشوایی (عضو هیات علمی دانشکده صنایع)، مرتضی قمی اویلی و مهندس متینه زیاری (دو نفر از دانش آموختگان رشته مهندسی صنایع دانشگاه)، در سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، به عنوان کتاب «شایسته تقدیر»، معرفی و توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد تجلیل قرار گرفت.

دکتر میرسامان پیشوایی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع)
این کتاب که توسط جهاد دانشگاهی و در ۴۲۶ صفحه منتشر گردیده است، در سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال کشور که اواخر اسفندماه ۱۳۹۹ و با حضور رییس جمهور برگزار شد، با کسب عنوان «اثر شایسته تقدیر»، برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات جامعه دانشگاهیان دانشگاه علم و صنعت ایران افزود و به همین مناسبت، مورد تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.
همچنین گفتنی است یکی از فصول این کتاب نیز به زبان اصلی، تألیف دکتر پیشوایی و یکی از دانشجویان دکتری ایشان (خانم دقیق)، بوده است.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، کسب این موفقیت را به دکتر پیشوایی و دیگر مترجمان این کتاب تبریک می‌گوید و توفیقات روزافزون آنان را خواستار است.

دفعات مشاهده: 948 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4299