دانشکده::

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

آزمایشگاه مهندسی و فیزیک

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: برگزاری سلسله کارگاه‌های طراحی و ساخت نماهای سازگار با محیط ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/14 |

انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران با همکاری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران و آزمایشگاه نمونه سازی سریع، سلسله کارگاه­های طراحی و ساخت نماهای سازگار با محیط را برگزار می­نماید.
کارگاه اول با مشارکت شرکت مهندسین مشاور آرشیدز، با عنوان شبیه سازی و بهینه سازی نور روز در تاریخ ۲۳-۲۴ و ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به صورت آنلاین برگزار خواهد شد. مدرسان این دوره آقای دکتر فرشاد نصرالهی عضو هیأت علمی دانشگاه هنر اصفهان و آقای مهندس نوید غفاری جدیدی دانش آموخته کارشناسی ارشد معماری دانشگاه علم و صنعت ایران، می­باشند. شرکت در کارگاه برای عموم آزاد  بوده و در پایان هر کارگاه به افراد شرکت کننده، گواهی معتبر اعطا می­شود.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر فایل راهنما را مشاهده نمایید. راهنما ، گواهی شرکت در دوره آموزشی ، پوستر
همچنین آخرین اخبار مرتبط را می توانید از سایت و اینستاگرام انجمن علمی معماری و شهرسازی ایران، دنبال کنید.
آدرس سایت: www.iaau.org.ir
آیدی اینستاگرام:  iaau.org.ir

دفعات مشاهده: 205 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر