فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، آزمون زبان انگلیسی ویژه دانشجویان دکتری برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/24 |
با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، آزمون زبان انگلیسی ویژه دانشجویان دکتری برگزار شد

معاونت آموزشی دانشگاه علم وصنعت ایران، اقدام به برگزاری آزمون زبان انگلیسی دانشجویان دکتری نمود.
پیرو شیوع ویروس کرونا و بروز مشکلات برای دانشجویان دکتری، جهت امکان ثبت نام و شرکت در آزمون‌های زبان انگلیسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت آموزشی دانشگاه، در روز چهارشنبه ۲۰ اسفند ماه ۱۳۹۹، اولین آزمون زبان انگلیسی IUST را ویژه دانشجویان دکتری دانشگاه علم و صنعت ایران در محل ساختمان علوم پایه برگزار نمود.

در همین راستا، اطلاعیه فراخوان ثبت نام در روز پنج شنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۹ از طریق پست الکترونیکی، سایت دانشگاه، پیامک و پیام‌رسان‌های اجتماعی به اطلاع دانشجویان دکتری رسید.
ثبت نام داوطلبین در بازه زمانی ۲ تا ۶ اسفند ماه ۱۳۹۹ از طریق سامانه مربوطه صورت گرفت.
شایان ذکر است که در این آزمون ۱۹۴ داوطلب شرکت نمودند که ۳۹ نفر آنها زن و ۱۵۵ نفر مرد بوده اند.

این آزمون با همکاری اعضای محترم هیات علمی گروه زبان‌های خارجی دانشگاه، مطابق با آزمون‌های متداول کشور برگزار گردید. آزمون شامل سه بخش شنیداری، گرامر و درک مطلب بوده است که در قالب ۱۰۰ سوال چهارگزینه ای در مدت زمان ۱۱۰ دقیقه صورت گرفت.
گفتنی است که رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خصوص ضدعفونی نمودن محل برگزاری آزمون، استاندارد فواصل صندلی‌های داوطلبین، باز بودن درب ها و پنجره ها، قرارگیری پرسشنامه‌ها و پاسخنامه‌ها در پوشش‌های اختصاصی، استفاده از ماسک توسط کلیه عوامل اجرایی و داوطلبین، بازرسی به کمک راکت الکترونیکی، پیشگیری از تجمع و ... در دستور کار اجرای فرآیند آزمون قرار گرفت.

مطابق اطلاع رسانی‌های صورت گرفته، کارنامه آزمون روز سه شنبه ۲۶ اسفند ماه ۱۳۹۹ در حساب کاربری داوطلبین قابل رویت خواهد بود.
بدین ترتیب آن دسته از دانشجویانی که در این آزمون نمره حد نصاب قبولی مصوب دانشگاه را کسب نمایند می‌توانند با ارائه کارنامه آزمون، اقدام به پیگیری مراحل بعدی دوره آموزشی - پژوهشی خود در مقطع دکتری نمایند.

بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، دومین آزمون زبان IUST در خرداد ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

دفعات مشاهده: 812 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4299