معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

:: برگزاری جلسه مسئولین حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی با مدیران فرهنگی دانشکده ها ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/20 |
برگزاری جلسه مسئولین حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی
با مدیران فرهنگی دانشکده ها
 جلسه دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیران و مشاوران  معاونت و همچنین نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در روز سه شنبه ۱۹ اسفند ماه ۱۳۹۹ در سالن اجتماعات ساختمان ۱۵ خرداد برگزار گردید.
در این جلسه آقای دکتر ارجمندی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن قدردانی از تلاش های مدیران فرهنگی دانشکده ها در سال گذشته، با تحلیل شرایط فرهنگی و اجتماعی روز کشور و بررسی چالش های پیش روی دانشجویان، توجه مدیران فرهنگی را به آمادگی بیشتر در این خصوص جلب نمودند.
گزارش های در خصوص برگزاری جشنواره بین المللی حرکت، که هفته آینده در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می گردد و همچنین موضوع پی گیری برنامه راهبردی دانشگاه و مواردی دیگر از جمله موضوعات مطرح شده در این جلسه بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 184 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد