فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: انتخاب اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده ها با حکم رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/19 |
انتخاب اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده ها با حکم رییس دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، در احکام جداگانه ای در تاریخ ۱۸/۱۲/۹۹، استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر چند دانشکده را منصوب و یا ابقا نمود.
با حکم ریاست دانشگاه و برای مدت دو سال، دکتر رامین هاشمی به سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی مکانیک»، دکتر عمران محمدی کلیدسر به سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی صنایع»؛ دکتر محمدرضا محمدی به سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی کامپیوتر»؛ دکتر محمدامین ثباتی به سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز»؛ دکتر عبدالله امیرخانی به سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی خودرو»؛ دکتر امین اوحدی اصفهانی به سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی راه آهن» و دکتر مهدی ملکی را به سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی مهندسی مواد و متالورژی»، منصوب کرد.
دکتر ذاکری همچنین افراد ذیل را برای مدت دو سال دیگر در سمت استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشکده های زیر، ابقا نمود:
-دکتر سید ادیب ابریشمی فر در سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی برق»
-دکتر وحید شالچیان در سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی برق»
-دکتر حسن صادقی نائینی در سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده معماری و شهرسازی»
-دکتر روح الله طالبی توتی در سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی مکانیک»
-مهندس غلامحسین خالقی در سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی صنایع»
-دکتر علی غفاری نژاد در سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده شیمی»
-دکتر حسن زیاری در سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی عمران»
-دکتر روح الله رحمانی فرد در سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده فناوری های نوین»
-دکتر محمد واحدی در سمت «استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده فیزیک»
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به نامبردگان، برای همه آنان توفیق روزافزون آرزو دارد.
دفعات مشاهده: 605 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4299