فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

پیامبر خدا صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله :
قَیِّدُوا العِلمَ بالکِتابِ
علم را ، با نوشتن در بند بکشید .

کنز العمّال : ۲۹۳۳۲

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: نشست عمومی طرح بازنگری ۱۰۰۰ برنامه درسی، در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/18 |

نشست عمومی طرح "بازنگری ۱۰۰۰ برنامه درسی" در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد

نشست عمومی طرح "بازنگری ۱۰۰۰ برنامه درسی" معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه علم وصنعت ایران در روز دوشنبه ۱۸ اسفند ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲  به صورت مجازی برگزار گردید.
این نشست با حضور ۱۶۰ نفر از مدیران دفتر برنامه ریزی آموزشی عالی، معاونین آموزشی دانشگاه ها، مدیران دفاتر برنامه ریزی درسی دانشگاه ها و مجریان طرح در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برگزار شد.

در ابتدای نشست، دکتر واحدی (معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران)، ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه، به اهمیت برنامه ریزی درسی و ملاحظات مربوطه در این خصوص پرداخت.
در ادامه دکتر آهنچیان (مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت عتف) و دکتر روحانی (معاون مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت عتف) گزارشی از روند اجرای این طرح در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ارائه نمودند. سپس مدیران دفاتر برنامه ریزی درسی دانشگاه ها و مجریان طرح به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص اجرای طرح "بازنگری ۱۰۰۰ برنامه درسی" پرداختند.
شایان ذکر است که اجرای این طرح از آذر ماه سال ۱۳۹۹ آغاز گردید که از جمله اهداف آن تغییرات در برنامه درسی مصوب موجود با رویکرد متناسب‏‌سازی دروس و سرفصل‏‌ها با تحولات علمی روز، تامین نیازهای جامعه در موضوع مرتبط با برنامه، تقویت مهارت‌افزایی دانشجویان، تناسب محتوا با زمینه شغلی و ارتقای توان اشتغال ‏پذیری دانشجویان بوده است.
در مرحله اول اجرای این طرح، دانشگاه علم وصنعت ایران در زمینه بازنگری ۱۵ برنامه مشارکت نموده است و در مرحله دوم نیز مجریان بازنگری ۶ برنامه، از دانشگاه علم و صنعت ایران معرفی شده اند.

دفعات مشاهده: 749 بار   |   دفعات چاپ: 73 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4312