مدیریت دانشکده::
پیوند با دانشگاه

شبکه بیت

نظر سنجی در خصوص وب سايت دانشکده

:: برگزاری وبینار بین المللی تخصصی به زبان انگلیسی در دانشکده مهندسی شیمی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/18 |
 سلسه وبینارهای تخصصی "مهندسی مخازن هیدروکربوری" از طرف دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز در دانشگاه علم و صنعت ایران برنامه ریزی گردیده است.

به همین منظور، وبینار بین المللی تخصصی به زبان انگلیسی تحت عنوان " بهینه سازی سیلابزنی با پلیمر به منظور ازدیاد برداشت نفت:  " توسط آقای دکتر الکساندر آندریانو، با سابقه کاری در شرکت های نفتی  Shellو ENI، فارغ التحصیل دکتری از دانشگاه صنعتی دلفت هلند (Technical University of Delft) چهارشنبه مورخ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹، ساعت :۰۰۱۵ برگزار می گردد.

بدینوسیله از شما دعوت می­شود تا در وبینار تخصصی فوق شرکت نموده و با حضور خود بر غنا و عمق این هم‌اندیشی بیفزایید

لینک وبینار:

ocwvc.unreal.iust.ac.ir/rs۴e۰۸۷۷eyb۲/

قبل از ورود به وبینار نسبت به نصب نرم افزار adobe connect (پلاگین کلاس مجازی) متناسب با دستگاه خود اقدام فرمایید.

به استحضار می رساند در راستای اهداف پژوهشی و صنعتی در حوزه های بالادستی صنعت نفت و گاز
دفعات مشاهده: 114 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4317