فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

پیامبر خدا صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله :
قَیِّدُوا العِلمَ بالکِتابِ
علم را ، با نوشتن در بند بکشید .

کنز العمّال : ۲۹۳۳۲

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: کسب عنوان پایان نامه برتر در جشنواره ملی تالیفات برتر علمی جایزه ویژه خیام ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/12 |

کسب عنوان پایان نامه برتر در جشنواره ملی تالیفات برتر علمی جایزه ویژه خیام

پایان نامه دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران، اثر برتر فنی- مهندسی نخستین جشنواره بین المللی و سومین جشنواره ملی تالیفات برتر علمی جایزه ویژه خیام شناخته شد.
در نخستین جشنواره بین المللی و سومین جشنواره ملی تالیفات برتر علمی جایزه ویژه خیام، پایان نامه «ارزیابی چرخه حیات فرآیند تولید الکتریسیته با استفاده از سیستم فتوولتاییک» نوشته امین طالبیان به راهنمایی دکتر سید مصطفی حسینعلی پور (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک) و دکتر سمانه قندهاریون (مشاور پایان نامه و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک)، موفق به کسب رتبه برتر در بخش تالیفات پایان نامه شد و لوح و تندیس با عنوان «پژوهشگر برتر سومین جشنواره بین المللی تالیفات برتر علمی جایزه ویژه خیام» به نامبردگان تعلق یافت.

گفتنی است نخستین جشنواره بین المللی و سومین جشنواره ملی تالیفات برتر علمی جایزه ویژه خیام، در بخش های مقالات، کتاب، پایان نامه و طرح های پژوهشی در تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاهی بصورت مشترک با کشورهای افغانستان و تاجیکستان در محورهای مدیریت، علوم انسانی، فنی مهندسی، علوم پایه، علوم پزشکی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و معماری و نیز بخش ویژه، در شهریورماه ۱۳۹۹ برگزار شد که پایان نامه دانشجوی دانشگاه علم و صنعت ایران در آن موفق به کسب عنوان برتر بخش پایان نامه های فنی- مهندسی شد.

دفعات مشاهده: 706 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4312