فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

پیامبر خدا صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله :
قَیِّدُوا العِلمَ بالکِتابِ
علم را ، با نوشتن در بند بکشید .

کنز العمّال : ۲۹۳۳۲

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: برگزاری جشن میلاد امام علی علیه السلام و گرامیداشت روز مرد و روز پدر در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/6 |
برگزاری جشن میلاد امام علی علیه السلام و گرامیداشت روز مرد و روز پدر در دانشگاه

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جشن میلاد با سعادت حضرت علی(ع) و بزرگداشت روز مرد و روز پدر، ۶ اسفند ۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار شد.
برنامه های این جشن که در آمفی تئاتر شهید بهرامی، با حضور مشاور عالی رییس دانشگاه و مدیرکل حوزه ریاست، معاونان فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی، پژوهش و فناووری و تعدادی از مسئولان و همکاران آقای دانشگاهی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد، علاوه بر سخنرانی‌ها، شامل نقالی و شعرخوانی، اهدای هدیه به همکاران دانشگاهی که در سال ۹۹ پدر شده اند، تجلیل از بازنشستگان آقا در سال جاری و پخش چند کلیپ بود.

در این مراسم ابتدا دکتر اکبرزاده (مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه)، به مهمانان خوشامد و عید میلاد امام علی (ع) را تبریک گفت.
سپس دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه)، سالروز میلاد فرخنده مولی الموحدین، علی علیه السلام، روز مرد و روز پدر را هم از جانب خود و هم به نیابت از ریاست دانشگاه - که به دلیل شرکت در ماموریت اداری، امکان حضور در مراسم را نیافته بود- تبریک گفت. وی افزود: جای شکر دارد که در ایام کرونایی، شاهد فداکاری‌های کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در جنبه ‌های مختلف بودیم و در این مدت، کارهایی در دانشگاه انجام شد که منحصر به فرد بود. دکتر صدر تصریح کرد: تشکیل کلاس‌های درس به صورت مجازی، در همان روزهای اول اسفند ماه ۹۸، یکی از نمونه های این اقدامات بی سابقه است و اینها مقدور نشد مگر به همت مردانه و یاری قدرتمند همه اعضای دانشگاه.

مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه در خاتمه از همه اساتید و کارکنان شاغل و بازنشسته و دانشجویان، برای یاری آنها در جهت نیل دانشگاه به سوی دانشگاه نسل چهارم تقدیر کرد و سخنان خود را با شعر مشهور شهریار در وصف امام علی (ع) به پایان برد.
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسمی (پژوهشگر تاریخ اسلام) با عنوان «عدالت در منش و روش حضرت امیر (ع)»، بخش دیگر این مراسم بود. وی با تاکید بر اینکه امام علی (ع) در جهان به عنوان یک شخصیت سیاسی قرین با عدالت شناخته می شود، تاکید کرد: بشریت، همانندی برای امام علی (ع) سراغ ندارد و دوستداران ایشان نیز، تنها مسلمانان نیستند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسمی سپس به ابعاد و اقسام عدالت با تکیه بر کلام حضرت علی (ع) در نهج البلاغه پرداخت و فهم عمیق از امور، درک حقایق، داوری نیکو و راسخ بودن در بردباری را از لوازم نیل به عدالت برشمرد. وی تاکید کرد: بنابر فرمایش امام علی (ع)، هیچ چیز شهرها را مانند عدالت ورزی، آباد نمی کند و تداوم حکومت با عدالت میسر است.
در بخش بعدی برنامه، اجرای نقالی و شعرخوانی توسط گروه نقالی بین المللی، مرشد محسن میرزاعلی و مرشد نادری انجام شد.

در پایان مراسم، به دو نفر از همکاران مرد که در سال ۹۹ به افتخار بازنشستگی نایل آمده‌اند (آقایان امجدی و رحیم خانی) و نیز ۹ نفر از همکاران که در سال جاری صاحب فرزند شده و عنوان پدر یافته اند، با اهدای لوح و هدایا تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 491 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4312