فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

پیامبر خدا صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله :
قَیِّدُوا العِلمَ بالکِتابِ
علم را ، با نوشتن در بند بکشید .

کنز العمّال : ۲۹۳۳۲

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: برگزاری جلسه تودیع و معارفه مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/6 |
برگزاری جلسه تودیع و معارفه مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت

جلسه تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، ۳ اسفندماه ۱۳۹۹ با حضور دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست) و کارکنان دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت برگزار شد.
در مراسم تودیع و معارفه، ابتدا دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست)، با تاکید بر اهمیت فعالیت های دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه، از زحمات دکتر نوری در دوران تصدی مدیریت دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه، تقدیر و تشکر نمود و ابراز امیدواری کرد دانشگاه در آینده نیز از خدمات ایشان در سایر مسئولیت های اجرایی بهره مند شود. وی همچنین از دکتر موسوی میرکلایی جهت قبول این وظیفه مهم تشکر نمود و اظهار امیدواری کرد که با تجارب گرانقدری که ایشان در مناصب مختلف دانشگاه داشته اند، دفتر نظارت شاهد پیشرفت روزافزون در انجام وظایف محوله باشد.

در ادامه این مراسم، دکتر نوری (مدیر سابق دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه)، با تاکید بر اهمیت نقش و جایگاه دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، گزارش کوتاهی از اهم اقدامات انجام شده در طول حدود دو سال و نیم ریاست خود در این دفتر ارایه کرد.
مدیر سابق دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه، در خاتمه از همه همکاران خود در این دفتر تشکر و تصریح نمود تجربیات خود را با سعه صدر در اختیار دکتر موسوی قرار خواهد داد.

سپس دکتر موسوی (مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه) ضمن تشکر از زحمات دکتر نوری و سایر همکاران این دفتر، گفت: خواسته مدیریت دانشگاه، ایجاد سامانه گزارشات مدیرتی (MIS) است. این سامانه مدیریت سیستم های اطلاعاتی که جمع آوری، کنترل و پایش داده های مورد نیاز سیستم های اطلاعاتی دفتر مدیریت و ارزیابی را بر عهده داشته، با به کارگیری روشها و ابزار مناسب، اطلاعات صحیح، دقیق و مختصر به منظور تصمیم و برنامه ریزی و تسهیل در چرخه دستیابی به اطلاعات عملکردی واحدهای دانشگاه را در اختیار مدیران قرار می دهد.

در ادامه جلسه، دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه)، ضمن تشکر از خدمات دکتر نوری گفت: به نظرم دوران مدیریت دکتر نوری یکی از بهترین دوره های دفتر نظارت بود که هم جایگاه این دفتر ارتقا یافت و هم حیطه نظارتی آن گسترش پیدا کرد و ایشان با خوشفکری این مسیر را پیش بردند.

اهدای لوح و هدایای ریاست دانشگاه و همکاران دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت به دکتر نوری و اهدای رسمی حکم انتصاب دکتر موسوی میرکلایی به سمت مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت توسط دکتر صدر و دکتر سیدین، پایان بخش این جلسه تودیع و معارفه بود.

دفعات مشاهده: 2037 بار   |   دفعات چاپ: 1136 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4312