معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

:: مسابقه کتابخوانی دهه فجر برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/4 |
مسابقه کتابخوانی دهه فجر، با موضوع کتاب "صعود چهل ساله" برگزارشد
مسابقه کتابخوانی دهه فجر، با موضوع کتاب "صعود چهل ساله" برگزارشد. در این مسابقه پر شور حدود ۲۰۰ نفر از دانشجویان عزیز شرکت کردند.
در ادامه افرادی که پاسخ صحیح به سوالات دادند مشخص شده و برایشان پیامک تبریک و دریافت اطلاعات ارسال خواهد شد، تا جایزه ای به رسم یادبود ایام‌الله دهه فجر  و گام دوم انقلاب خدمت برندگان اهدا گردد.
مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه ضمن تشکر از تمامی شرکت کنندگان، همه دانشجویان عزیز را جهت شرکت در برنامه های متنوع آتی صمیمانه دعوت می کند.
دفعات مشاهده: 212 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد