معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته

امام علی علیه السلام:

من نام عن نصره ولیه إنتبه بوطأه عدوه
کسی که به هنگام یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمن بیدار می شود.

(غررالحکم)

:: برگزاری مراسم گرامی داشت ۴۲ امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور سردار قاسمی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/15 |

به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، بسیج اساتید دانشگاه میزبان جناب آقای مهندس رستم قاسمی، وزیر سابق نفت و فرمانده اسبق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) بود. در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه و اعضای شورای هماهنگی بسیج اساتید برگزار گردید، سردار قاسمی در این مراسم به تشریح راهکارهای موثر جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با تهدیدات اقتصادی، تحریم و برجام پرداختند.
سردار قاسمی با تشریح شرایط سخت تحریم در سال های گذشته، با تاکید به جمله "ما می توانیم"  حضرت امام، به راهکارهای عبور از تحریم ها، با تکیه به نیروهای متخصص داخلی پرداختند.
ایشان با ذکر مثال هایی از تلاش های  نیروهای داخلی در صنعت نفت و انرژی، سد سازی و انتقال آب و ... به نمونه هایی از این خودباوری اشاره کردند و شکست تحریم ها را محصول تلاش جمع بزرگی از صنعتگران کشور دانستند.
وزیر سابق نفت با تاکید به راهکارهای برخورد با تحریم ها به سه موضوع، رفع تحریم، عبور از تحریم و بی اثر کردن تحریم ها پرداخت و با نقل خاطره ای از سردار شهید قاسم سلیمانی، منش و روش ایشان را در برخورد با این موارد خواستار شد. فرمانده اسبق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) دو مولفه اقتدار و سازوکار درست را تنها ابزارهای برون رفت از شرایط دشوار کشور دانست. ایشان دو مولفه اقتدار و سازوکار درست را تنها ابزارهای برون رفت از شرایط دشوار کشور دانست و سیاست زدگی اقتصاد را از معضلات امروز برشمردند.
لازم به ذکر است که این مراسم همزمان در فضای مجازی برای اساتید و علاقمندان پخش گردید.
دفعات مشاهده: 153 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4312