معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته

امام علی علیه السلام:

من نام عن نصره ولیه إنتبه بوطأه عدوه
کسی که به هنگام یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمن بیدار می شود.

(غررالحکم)

:: کسب موفقیت استاد بسیجی سرکار خانم دکتر بحرینی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/11 |
لوح سپاس حجاب بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به استاد بسیجی دانشگاه علم و صنعت ایران خانم دکتر مریم بحرینیان اهدا شد. لازم به ذکر است که خانم دکتر بحرینیان در این نمایشگاه با ارائه محصول فناورانه  میکرواسپکتروفوتومتر شرکت کرده بودند. بسیج اساتید دانشگاه این موفقیت ارزشمند را خدمت ایشان و جامعه دانشگاهی علم و صنعت تبریک عرض می‌کند.
دفعات مشاهده: 276 بار   |   دفعات چاپ: 66 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4312