فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: انتصاب و ابقای مدیران گروه در چهار دانشکده دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/6 |
انتصاب و ابقای مدیران گروه در چهار دانشکده دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) در احکام جداگانه ای مورخ ۹۹/۱۱/۰۵، چهار مدیر گروه در چهار دانشکده را ابقا و یا منصوب کرد.
بر اساس حکم ریاست دانشگاه  و برای مدت دو سال، دکتر کامران دانشجو به سمت «مدیر گروه هوا فضای دانشکده مهندسی مکانیک» و دکتر رضا نوروزبیگی به سمت «مدیر گروه فرآیندهای جداسازی و فرآوری مواد دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز» منصوب شدند.
همچنین با حکم ریاست دانشگاه و برای مدت دو سال دیگر، دکتر عادل ترکمان رحمانی در سمت «مدیر گروه هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر» و دکتر شروان عطایی در سمت «مدیر گروه خط و سازه های ریلی دانشکده مهندسی راه آهن» ابقا شدند.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به نامبردگان، برای همه آنان توفیق روزافزون آرزو دارد.
دفعات مشاهده: 413 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4299