درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: دانشگاه تهران میزبان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت
:: برگزاری جلسه کمیته برنامه ریزی دهمین جشنواره دانشگاهی حرکت
:: چاپ مقاله دکتر مهران رضایی در مجله Chemical Society Reviews با ضریب تأثیر ۵۴.۵۶۴
:: اطلاعیه تکمیلی ثبت نام، مدارک لازم ، شرایط و ضوابط ورودی های دکتری ۱۴۰۰ پردیس دانشگاهی
:: اطلاعیه ثبت نام ورودی های دکتری پردیس دانشگاهی سال۱۴۰۰
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ورودی ۹۸ در مورد عدم ارسال تاییدیه تحصیلی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/22 |
به‌نام خدا
به اطلاع دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ورودی ۹۸ که در سامانه گلستان به دلیل عدم ارسال تاییدیه تحصیلی مقطع یا مقاطع قبلی منع ثبت‌نام شده‌اند می‌رساند، فرم درخواست تاییدیه تحصیلی مربوط به خود را که در ذیل قرار داده شده، دریافت و چاپ نموده و پس از تکمیل آن، طبق دستورالعمل داخل فرم اقدام نمایند. لازم به ذکر است برداشته شدن منع ثبت‌نام در سامانه گلستان، منوط به ارسال تاییدیه تحصیلی از دانشگاه مقطع یا مقاطع قبلی می‌باشد.

- دریافت فرم تاییدیه تحصیلی کارشناسی ارشد
- دریافت فرم تاییدیه تحصیلی دکتری

دفعات مشاهده: 2435 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4331