[صفحه اصلی ]    
Office OF Industrial and Technology relation
بخش‌های اصلی
معرفی ::
مدیریت
پرسنل
دفاتر توسعه تعاملات
نمودار واحد سازمانی
برنامه راهبردی
شرح خدمات سازمانی::
سیاست های کلان و توسعه ای
خدمات به اعضاء هیات علمی
خدمات به دانشجویان
خدمات به صنعت
قوانین و مقررات::
اسناد بالادستی
قوانین و مقررات بیرونی
قوانین و مقررات داخلی
فرم ها
طرح ها::
طرح استاد
فرم کار آموزی
نمونه پوستر نمایش انجام کارآموزی
اخبار و اطلاعیه ::
فراخوان ها
اخبار
آرشیو
تماس با ما::
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه::
پرسش های متداول
::
ساتع
راهنمای سامانه ساتع
..
سرویس های صنعتی دانشگاه
 ورود به صفحه سرویس های صنعتی
..
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
ورود به فرصت مطالعاتی صنعتی
..
الگوی تضمین متقابل
الگوی تضمین متقابل
..
پسادکتری صنعتی
ورود به صفحه پسادکتری صنعتی و فرصت مطالعاتی دانشگاهی
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
اطلاعات تماس

AWT IMAGE

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

..
:: فراخوان بارگذاری پروپزال اعضاء هیئت علمی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/18 | 
سازمان بنادر و دریانوری طرحی با عنوان  "طرح تدوین تاریخ شفاهی و تولید محتوای بانک اطلاعاتی ایثارگران سازمان بنادر و دریانوردی" را به منظور بهره مندی از ظرفیتهای دانشگاهی و پژوهشگاهها، از طریق سامانه ساتع بارگذاری نموده است. اعضای محترم هیات علمی در صورت تمایل، نسبت به بارگذاری پروپزال خود در سامانه ساتع تا تاریخ ۲۳ آذر ماه سال جاری اقدام نمایند. خواهشمند است، به منظور فراهم گردیدن پیگیری و دنبال نمودن روند کار از سوی دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری و نیز امکان درج در سیستم گلستان و برخورداری از امتیازات پژوهشی مربوطه برای ، اعضای محترم هیات علمی پروپزال تهیه شده از طریق دفتر «توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت راه و شهرسازی» نیز ارسال گردند.
-طرح تدوین تاریخ شفاهی و تولید محتوای بانک اطلاعاتی ایثارگران سازمان بنادر و دریانوردی ….
شرح مختصر: تاریخ شفاهی امروزه یکی از الگوهای رایج و پرکاربرد برای گردآوری و تدوین اطلاعات معطوف به گذشته و پاسداری از حافظه تاریخی و هویت ملی و فرهنگی ملت‌ها است. تجربه‌های زیسته‌ای که در حافظه افراد جامعه برجای مانده است، یکی از منابع ارزشمند برای روایت تاریخ یک ملت است. بخش مهم و ارزنده‌ای از اطلاعات جزئی و ظریف که می‌تواند پرتوهای روشنگری بر برهه‌های مهم جامعه بیافکند، در صفحات کاغذ و مدارک آرشیوی مجال تجلی نیافته و آنها را می باید در ذهن و حافظه افرادی که در متن ماجراها حضور یافته‌اند، جستجو کرد. تاریخ شفاهی رویکردی نسبتاً جدید به تاریخ‌نویسی است که هدف از آن گردآوری، تدوین و مرجع‌سازی اطلاعات ارزشمند موجود در ذهن افراد جامعه به منظور فراهم آوردن منابعی جدید برای آگاهی است. در این رویکرد، روایت‌های شفاهی در حکم ماده خام پژوهش است و مورخ حرفه‌ای با به کارگیری یک روش شناسی ویژه و بررسی تحلیلی این روایتها در کنار دیگر منابع اعم از آثار تاریخ نگاری، خاطرات و اسناد آرشیوی به یک شناخت منظم و به نسبت جامع در قالب یک روایت مکتوب و مدون دست پیدا می کند.
شرح کامل : نقش‌آفرینی افتخارآمیز این سازمان در جریان جنگ تحمیلی در تامین لجستیک جنگ بسیار اهمیت داشته است که شهدا و جانبازانی اعم از مردان و زنان در این راه داده است و هم اکنون با حضور ۹۳۷ شهید، جانباز و آزاده و رزمنده شاهد آشکاری بر آن است، اهمیت مضاعفی به این ضرورت بخشیده است. تدوین تاریخ شفاهی خانواده بزرگ ایثارگران سازمان بنادر و دریانوردی می تواند گامی ارزنده و مؤثر در جهت نمایاندن جلوه‌های درخشان حیات و فعالیت این سازمان و اعضای آن در تاریخ معاصر ایران باشد. همان‌طور که مقام معظم رهبری زنده نگاه‌داشتن یاد شهدا را کمتر از شهادت نمی‌دانند؛ خاطره‌نگاری از والدین شهدا از دوران کودکی و جوانی شهدا می‌تواند چراغ راهی برای تربیت نسل آینده باشد. چه بسیار پدران و مادران جوانی که می‌توانند با شنیدن خاطرات والدین شهدا راه تربیتی مشابهی را برای فرزند خود در پیش بگیرند و پا جای پای والدین شهدا در تربیت فرزند خود بگذارند. سازمان بنادر و دریانوردی با توجه به بخشنامه معاون اول رییس جمهور( به شماره ۴۲۴۳۲ مورخ ۹۹/۴/۲۲) در خصوص ثبت خاطرات و آثار این عزیزان ایثارگر و در راستای فرهنگی سازی ایثار در سازمان و خانواده سازمانی می طلب نسبت به ایجاد بانک اطلاعاتی ثبت خاطره، اسناد و آثار این عزیزان اقدام نموده بدین منظور برای ایجاد این بانک اطلاعاتی و بر اساس متدهای علمی نیاز به گردآوری و ثبت خاطرات و جمع آوری اسناد تصویری، نوشتاری و صوتی به منظور تولید متحوای برای بانک اطلاعاتی لازم می باشد. ارزیابی متقاضیان بر اساس فرم پیوست (فرم ارزیابی کیفی) انجام خواهد شد.
فرم طرح پژوهشی مسئله محور
فرم طرح پژوهشی مسئله محور
دفعات مشاهده: 1728 بار   |   دفعات چاپ: 289 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4709