برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
مدیریت ها
دانشگاه ما

نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.

:: انتصاب معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/24 |
با حکم ریاست دانشگاه، دکتر عبدالمجید ارجمندی به سمت «معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه» منصوب شد.
دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی حکم مورخ ۹۹/۰۴/۲۴، دکتر عبدالمجید ارجمندی را برای مدت دو سال به سمت «معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه» منصوب کرد.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به دکتر ارجمندی، برای ایشان توفیق روزافزون آرزو دارد.
دفعات مشاهده: 1022 بار   |   دفعات چاپ: 204 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4657