بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: برگزاری جشن میلاد امام رضا علیه السلام در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |

برگزاری جشن میلاد امام رضا علیه السلام در دانشگاه

همزمان با سالروز خجسته میلاد امام رضا (ع)، مراسم جشن ویژه ای توسط بسیج کارکنان با همکاری آستان قدس رضوی، ظهر یکشنبه بیست و سوم تیرماه 1398در محل مقبره الشهدای دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
در این مراسم در میان استقبال پر شور دانشگاهیان، پرچم مطهر بارگاه رضوی توسط خادمان حرم ثامن الحجج، طی آداب باشکوهی از درب اصلی دانشگاه وارد شده و بر روی مزار یکی از شهدای گمنام قرار گرفت. سپس ختم گروهی قران و سخنرانی مذهبی در باب کرامات حضرت رضا علیه السلام توسط مهندس کریمی یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه و خادم بارگاه امام رضا(ع) برگزار شد و از مهمانان جشن، با شربت و شیرینی و توزیع نمک تبرک حرم حضرت رضا (ع) پذیرایی به عمل آمد.
در ادامه مراسم ویژه جشن میلاد امام رئوف، پس از اقامه نماز ظهر و عصر و با حضور اعضای هیات رییسه و دانشگاهیان، آیین اهتزاز پرچم مزین به نام علی بن موسی الرضا(ع) در کنار ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد امام رضا علیه السلام در دانشگاه انجام گرفت.

در ابتدای این مراسم حجه الاسلام عبدی مقدم از اعضای دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک میلاد امام رضا(ع) گفت: اگر همیشه به یاد ایشان باشید، آن امام همام هم حی و حاضر و ناظر بر زندگی ما خواهند بود.
سپس دکتر شجاعی رئیس دانشکده مهندسی خودرو به نمایندگی از اساتید دانشگاه به ذکر خاطره ای از شهید چمران و زیارت بارگاه امام رضا(ع) توسط ایشان و فردی مسیحی و تبعات مثبت این زیارت پرداخت و بر اهمیت حدیث سلسله الذهب تاکید کرد. گفتنی است این مراسم هر ساله در زادروز حضرت ثامن الحجج در دانشگاه برگزار می شود.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 924 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3937