برگزاری دفاعیه دکتری مهندس احسان مهدوی صفت

 | تاریخ ارسال: 1398/2/15 | 
مهندس احسان مهدوی صفت دانشجوی دوره دکتری این دانشکده گرایش مهندسی عمران - ژئوتکنیک، ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال ۹۸ از رساله خود تحت عنوان «عایق‌کاری در برابر ارتعاشات با استفاده از ترانشه‌های پرشده با مخلوط ماسه و خرده لاستیک» در محل سالن کنفرانس دکتر عباس‌نیا با راهنمایی دکتر حسین صالح‌زاده و دکتر علی اکبر حشمتی دفاع نمود.

چکیده این رساله به شرح زیر می‌باشد:

عایق کاری در برایر ارتعاشات تحمیلی زمین ناشی از عملیات ساختمانی و یا عبور و مرور وسایل نقلیه و قطارها در مجاورت مناطق مسکونی، حفاری معادن و تونلها و ... با توجه به آثار مخرب آن بر سازه ها و مستحدثات بخصوص ساختمانهای باستانی، تجهیزات حساس، محیط زیست و حیات وحش و همچنین تاثیر بر آسایش ساکنین در مناطق مسکونی و ... سبب شده که مطالعه روش‌ های کنترل و کاهش این ارتعاشات به خصوص با  استفاده از ترانشه های مانع موج و مطالعه عملکرد مصالح مختلف پر کننده این ترانشه ها بسیار مورد توجه قرار گیرد.
با توجه به اینکه مطالعات انجام شده تاکنون عمدتا محدود به مدلسازی عددی دو بعدی بوده و صحت سنجی نتایج این مدلسازی ها در مدلهای تمام مقیاس واقعی و با مصالح پر کننده مختلف به ندرت انجام شده است در این تحقیق با استفاده از آزمایشات وسیع میدانی تمام مقیاس و مدل عددی سه بعدی المان محدود ساخته شده با نرم افزار ال اس داینا سعی شد تا عملکرد ترانشه های مانع موج در دو حالت ترانشه خالی و ترانشه پر شده با مخلوط ماسه و خرده لاستیک با درصدهای مختلف خرده لاستیک همچنین کارایی مخلوط ماسه و خرده لاستیک به عنوان مصالح پر کننده این تراشه ها در کاهش ارتعاشات مورد مطالعه قرار گیرد. بدین منظور پس از انجام آزمایشات تمام مقیاس، مدل عددی مربوطه ساخته شده و با آزمایشات میدانی صحت سنجی گردید و در ادامه تحلیل عددی پارامتریک در محدوده کرنش های الاستیک انجام شد. میزان کاهش ارتعاشات، درصد بهینه اختلاط خاک و خرده لاستیک، فاصله بهینه منبع ارتعاش تا ترانشه و ابعاد بهینه ترانشه، فراسنجهای مورد مطالعه بود.
اثبات عملکرد نزدیک ترانشه پر شده با مخلوط ماسه خرده لاستیک به ترانشه خالی که هدف بسیاری از پژوهشها در این زمینه یافتن چنین مصالحی بوده است و اثبات کارایی این مصالح در کاهش ارتعاشات تا ۷۷ درصد و همچنین ارزیابی و مشخص نمودن میزان تاثیر و مقدار بهینه پارامترهای مصالح پر کننده و بسیاری از پارامترهای هندسی ترانشه های مانع موج و و ارائه رابطه تجربی جهت پیش بینی ضریب کاهش دامنه ارتعاش با در نظر گرفتن مشخصات ترانشه از نتایج این تحقیق بود.
واژه‌های کلیدی: عایق کاری ارتعاشات، ترانشه باز و پرشده، مخلوط ماسه خرده لاستیک، ارتعاشات تحمیلی

رایانامه جهت ارتباط با دانشجوی فوق: mahdavisefat [AT] civileng.iust.ac.ir


دفعات مشاهده: 4700 بار   |   دفعات چاپ: 547 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر