برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
مدیریت ها
دانشگاه ما

نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.

:: سلسله نشست‌های تخصصی با عنوان «آزاد اندیشی» ::
 | تاریخ ارسال: 1397/5/7 |
دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در نظر دارد سلسله نشست‌های تخصصی را با حضور اساتید مطرح با عنوان «آزاد اندیشی» از سه منظر «تاریخی»،‌«عقلانی» و «اعتقادی» برگزار نماید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ «آزاداندیشی» از موضوعات مهم و بحث‌برانگیز در محافل فکری و فلسفی است که برداشت‌ها و تعابیر مختلفی را در پی داشته است.با وجود کاوش‌های نظری قابل توجهی که برای تبیین ماهیت آزاد اندیشی و ابعاد و لوازم آن صورت گرفته اما همچنان پرسش‌های جدی و ابهام‌های زیادی در این حوزه وجود دارد که تامل‌ها و تبیین‌های دقیق‌تر و موشکافانه‌تری را می‌طلبد.به خصوص که محیط‌های علمی و دانشگاهی بیش از هر کجای دیگر به دریافت تصویری منطقی و روشن از این بحث، نیازمندند. در همین راستا دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در نظر دارد سلسله نشست‌های تخصصی را با حضور اساتید مطرح با عنوان «آزاد اندیشی» از سه منظر «تاریخی»، «عقلانی» و «اعتقادی» برگزار نماید.
به همین منظور، اولین نشست با موضوع " آزاد اندیشی و عقلانیت" با حضور حجه الاسلام و المسلمین دکتر خسروپناه در روز چهارشنبه مورخ دهم مردادماه در سالن سعدی دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار می گردد. حضور علاقه مندان در این نشست آزاد می باشد.

دفعات مشاهده: 2089 بار   |   دفعات چاپ: 442 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4657